Show menu

Introductieweek vol cultuur!

“Een goed begin is het halve werk”, organiseer daarom samen met Kleinkunstig creatieve activiteiten voor de introductieweek! Dit scheelt jou als docent heel wat kopzorgen en verzekert de leerlingen van een fantastische start van het schooljaar. Door zo spetterend te beginnen start je het schooljaar met een positieve sfeer en vol enthousiasme. Wie wil dat nou niet?

Wat zijn geschikte workshops voor een introductieweek?

De introductieweek is natuurlijk per jaar laag heel anders: begin je als leerling net op de brugklas of is het juist je laatste jaar. Hier houdt Kleinkunstig rekening mee. Kennen de leerlingen elkaar al? Of is alles inclusief het gebouw nog nieuw voor ze? Op basis hiervan kunnen we overleggen wat past. Bijvoorbeeld een workshop vloggen zodat de brugklassers het gebouw leren kennen. Of een workshop infographic waarin de examenleerlingen vertellen wat ze verwachten van dit laatste jaar!

Zijn de workshops voor de hele school of per klas te boeken?

Onze workshops zijn volledig schaalbaar. Wil je dat heel mavo 3 een workshop volgt, en zijn dit 7 klassen? Dat kan! Wil je dat alleen de E&M havo 4 klas een workshop volgt, dat kan ook! Wil je een op maat gemaakte cultuurdag voor de hele school, wel 20 klassen? Geen probleem! We gaan samen in gesprek en maken een mooi passend programma!

Elke start van het schooljaar is weer spannend, ongeacht welk niveau of jaar dat je doet. En eigenlijk de introductieweek dit ook voor de docenten! Hoe gaat alles weer lopen, zijn er veranderingen in het programma en docenten en leerlingen moeten elkaar weer leren kennen. Naast het geven van veel informatie over het komende schooljaar, is het ook leuk om deze start een beetje speels met elkaar te vieren. Lekker bijkletsen, elkaar wat leren kennen en gewoon de spanning eraf schudden. Diverse workshops van Kleinkunstig zijn hier heel geschikt voor! Dus vul je introductie met onze leuke workshops en maak een goede start van het schooljaar!

Welke workshops zijn geschikt als ‘ijsbrekers’?

Wanneer je elkaar nog niet zo goed kent, of een hele zomervakantie lang niet meer gezien hebt, is het fijn even het ijs te breken door middel van een culturele workshop. Workshops die hier erg geschikt voor zijn, zijn onze slagwerk en percussie workshops, zoals de workshop streetbeats, of een lekker actieve workshop zoals de workshop capoeira.

Wil je overleggen over de mogelijkheden en onze aanpak? Neem contact op en we lichten het toe.