Show menu

CJP - Kleinkunstig is acceptant van CJP-budget

De CJP kaart bestaat al sinds 2008 voor middelbare scholen en sinds enkele jaren is de CJP kaart er ook voor mbo’s. Mogelijk komt er de komende jaren zelfs ook een CJP kaart voor basisscholen! Scholen kunnen voor hun leerlingen en studenten allerlei culturele activiteiten organiseren. Benieuwd hoe het werkt? Hieronder leggen we het uit.

Kan ik het CJP budget besteden bij Kleinkunstig?

Dit kan! Kleinkunstig werkt al jaren samen met CJP en jouw factuur kan via het budget van CJP verrekend worden. Alleen door CJP geaccrediteerde organisaties kunnen betaald worden via CJP tegoed. Let dus goed op met welke partner je activiteiten organiseert, want als diegene geen CJP acceptant is, dan kan je dus geen CJP tegoed gebruiken voor de betaling. Bij Kleinkunstig krijg je altijd na afloop van de workshop of voorstelling de factuur en dan vragen we na of je met CJP wilt betalen. Als je dat al eerder hebt doorgegeven, dan zorgen we er natuurlijk voor dat het gelijk goed verwerkt wordt.CJP-workshops-Kleinkunstig

Waaraan kan ik mijn CJP uitgeven bij Kleinkunstig?

Dit staat je helemaal vrij. Of je nu één workshop bij ons wilt boeken en dus maar een gedeelte van je budget bij ons wilt spenderen, of je organiseert meerdere cultuurdagen inclusief voorstellingen samen met ons: alles uit ons aanbod kan betaald worden met CJP geld.

Is er een deadline voor CJP?

Er is inderdaad een deadline voor het uitgeven van je CJP budget. Het budget is gekoppeld aan een kalenderjaar, dus dit jaar is de deadline 31-12-2024. Het is dus goed om nu al bezig te gaan met het maken van plannen voor je leerlingen en studenten.

Kunnen jullie langskomen om mee te denken over de invulling van onze culturele activiteiten?

Wij komen altijd graag langs om met jullie mee te denken. Op onze pagina over de medewerkers zie je de contactpersoon van je regio. Je kan met hem/haar contact opnemen en dan plannen we een afspraak. Het maakt voor ons niet uit waar je gevestigd bent, want we werken door heel Nederland. We horen graag van je!