Show menu

CJP - Kleinkunstig is acceptant van CJP-budget

Kan ik het CJP budget besteden bij Kleinkunstig?

Dit kan! Kleinkunstig werkt al jaren samen met CJP en jouw factuur kan via het budget van CJP verrekend worden. Geef het aan bij je contactpersoon van Kleinkunstig dan zorgt diegene dat het achter de schermen goed verloopt. CJP-workshops-Kleinkunstig

Waaraan kan ik mijn CJP uitgeven bij Kleinkunstig?

Dit staat je helemaal vrij. Of je nu één workshop bij ons wilt boeken en dus maar een gedeelte van je budget bij ons wilt spenderen, of je organiseert meerdere cultuurdagen inclusief voorstellingen samen met ons: alles uit ons aanbod kan betaald worden met CJP geld.

Wat heb jullie van de school nodig om te betalen via CJP?

Om te zorgen dat de betaling goed verloopt hebben we alleen het CJP-nummer van de school nodig. Verder ziet de organisatie er niet anders uit dan wanneer we het ‘regulier’ factureren.

Wanneer je als school lid bent van CJP, dan krijg je jaarlijks een bepaald bedrag per leerling om te besteden aan culturele uitjes of activiteiten. Kleinkunstig is geaccrediteerd door CJP, hierdoor kan je het bedrag dat je als school krijgt bij ons besteden.

Sinds 2021 is er weer spraken van een deadline voor het CJP budget, waardoor het belangrijk is dat je je budget opmaakt voor deze deadline verstrijkt. Door omstandigheden – bijvoorbeeld de corona crisis – kan je als school een aardig potje hebben staan, waardoor het lastig kan zijn dit volledige bedrag vóór de deadline op te maken. Wat veel scholen echter niet weten, is dat je het budget van dit kalenderjaar ook nog mag gebruiken voor het volgende kalenderjaar. Je kan dus met je huidige budget workshops in bijvoorbeeld juni organiseren. Weet je nog niet exact wat je met je budget wilt doen, dan is dat ook geen probleem. We maken met elkaar dan een voorlopig programma, zodat je weet wat je met je budget kan doen, en de definitieve invulling stemmen we later af. Interesse hierin? Neem dan contact met ons op!