Show menu

CJP-budget besteden

CJP logo

Het uitgeven van het CJP budget

Kan ik het CJP budget besteden bij Kleinkunstig?

Dit kan! Kleinkunstig werkt al jaren samen met CJP en jouw factuur kan via het budget van CJP verrekend worden. Geen enkel probleem!

Wanneer je lid bent als school van CJP, dan krijg je een bepaald bedrag per leerling om te besteden aan culturele uitjes of activiteiten. Kleinkunstig heeft een samenwerking met CJP. Hierdoor kan je het bedrag dat je als school krijgt bij ons besteden.

Waaraan kan ik mijn CJP uitgeven bij Kleinkunstig?

Dit staat helemaal vrij. Of je nu één workshop bij ons wilt boeken en dus een gedeelte van je budget bij ons wilt spenderen, of je organiseert meerdere cultuurdagen inclusief voorstellingen samen met ons: alles kan ermee betaald worden.

Wat heb je van de school nodig om te betalen via CJP?

Om te zorgen dat de betaling goed verloopt hebben we alleen het CJP nummer van de school nodig. Verder ziet de organisatie er niet anders uit dan bij het regulier factureren.

Sinds 2021 is er weer spraken van een deadline voor het CJP budget, waardoor het belangrijk is dat je je budget opmaakt voor deze deadline verstrijkt. Door omstandigheden kan je als school een aardig potje hebben staan, waardoor het idee dat al dit geld verdwijnt na een bepaalde datum niet zo prettig is. Daarom kan je bij Kleikunstig budget reserveren. Dit houdt in dat wij het in rekening brengen voor de deadline, zodat het bedrag niet komt te vervallen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit bedrag bij Kleinkunstig kunnen besteden. Zo hoef je niet voor die datum je cultuurdag rond te hebben, maar kan je toch je gelden inzetten voor onze toffe workshops. We plannen samen met jullie in globale zin een activiteit voor komend jaar en op een later moment kan je bepalen hoe je het precies wilt invullen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.