Show menu

CJP-Budget, online mogelijkheden

Haal nu nog het meest uit dit gekke schooljaar

Dit schooljaar zal de boeken in gaan als een van de meest lastige in de afgelopen jaren. Voor jou, de leerlingen en andere educatieve instanties is hetgeen wat we allemaal graag doen, lesgeven, een stuk lastiger geworden. Fysiek lesgeven is iets wat we ons steeds minder goed kunnen voorstellen, dit zal in de nabije toekomst ook nog even niet terugkomen. Toch weten veel scholen en instanties creatieve oplossingen te bedenken voor de problemen die we sinds de afgelopen maanden ervaren.

Het besteden van het CJP-budget is nu ook een stuk lastiger geworden, bijna alle mogelijkheden zijn onmogelijk geworden door de situatie waar we ons momenteel in bevinden. Natuurlijk wil je graag je budget besteden aan waar het voor bedoeld is. Daarom hebben wij ons aanbod aangepast naar de nieuwe gedigitaliseerde, anderhalve meter samenleving.

Online CKV-dag

Wij zijn hard bezig geweest met het ontwerpen van ons een digitaal aanbod naast ons fysieke aanbod. Zo is bijvoorbeeld onze nieuwe online CKV-dag een gave optie. De online CKV-dag is in samenwerking met het Kröller-Müller museum, Het Scapino Ballet, Holland Opera en the Handsome Poets. De online CKV-dag is speciaal ontworpen om zelfs in deze lastige tijd inzetbaar te zijn.

Tijdens deze online CKV-dag zijn er verschillende interessante mogelijkheden. Een online tour in een van de mooiste musea in Nederland, het Krüller-Müller museum, is een van de opties die wij in ons nieuwe digitale aanbod hebben. Of neem een kijkje in het leven van leadzanger Tim van Esch van The Handsome Poets. Tim heeft met zijn band onder andere opgetreden op Pinkpop en kan hier een zeer inspirerende les over geven.

Online workshops

Naast de online CKV-dag hebben we ook ons fysieke aanbod aangepast tot een digitaal aanbod zodat deze ook gegeven mogelijk zijn in de tijd van nu. Online workshops zal voorlopig de beste manier zijn voor jullie om culturele educatieve kennis van buitenaf te halen. Voor jullie leerlingen is interessant om te kijken naar de online mogelijkheden in ons aanbod, hier kan je namelijk vandaag nog gebruik van maken.

Neem bijvoorbeeld de workshop Sound Design, deze kan perfect op afstand gegeven worden. Vooraf worden de leerlingen de gevraagd om een gratis applicatie te downloaden. Wanneer het moment daar is en de online workshop van start gaat geeft de workshopdocent dezelfde als altijd met dezelfde energie, maar dan op afstand.

Bekijk de online mogelijkheden op onze website en neem vooral contact met ons op. Wij staan voor je klaar!