Show menu

CJP-budget reserveren

CJP-budget reserveren kan –  Hoe doe je dat?

De afgelopen paar maanden is het voor jullie erg lastig geweest om culturele activiteiten te organiseren op school. Dit heeft er waarschijnlijk in geresulteerd dat je nog een groot deel van het CJP-budget over hebt, dit kan negatieve gevolgen hebben voor het budget voor volgend jaar. Natuurlijk wil je, wanneer je weer volop kan draaien, hetzelfde budget hebben als voor deze crisis. Een methode waarmee je tóch je CJP-budget kan spenderen is het reserveren van het budget.

Het restant van het CJP-budget na 31 oktober 2020 wordt herverdeeld over scholen die hun budget wel hebben gespendeerd aan activiteiten. Dat betekent ook dat wanneer je een groot restant van budget hebt na 31 oktober, je volgend jaar een veel kleiner budget zal hebben. Het beste wat je kan doen is tijdig kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor de school met het resterende CJP-budget.

Het reserveren van het CJP-budget is simpel, wij regelen dit.

Workshop Virtual Reality

Het reserveren van het CJP-budget

Na de zomervakantie wordt het erg druk voor jullie school en andere educatieve organisaties. Er moet veel geregeld worden en er zal nog weinig tijd zijn om gebruik te maken van het resterende CJP-budget. Het is daarom belangrijk om tijdig te kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor het resterende budget. Je kan, voor je school, bij ons culturele activiteiten reserveren voor in de toekomst. Dat betekend dat je nu al plannen kan maken voor de komende schooljaren. Dit heeft dan natuurlijk ook positieve gevolgen voor uw CJP-budget voor komend jaar.

Natuurlijk is na de zomervakantie niet alles voorbij en moeten we allemaal nog altijd rekening houden met het “nieuwe normaal”. Ook wij zien hier de gevolgen van als het gaat om het geven van culturele workshops op scholen. We hebben al onze workshops onder de loep genomen en ons hard gemaakt om onze workshops ook te laten werken in de 1,5 meter samenleving.

Op onze website zie je een groot aanbod van creatieve, culturele workshops die je nu kan reserveren om in de toekomst, fysiek, te organiseren op je school. We hebben niet stilgezeten de afgelopen maanden, je zal positief verast zijn door ons vernieuwende en creatieve aanbod voor nu en het komende jaar.

Wanneer je een workshop op het oog hebt kan je bellen naar onze locatie, daar staan wij paraat om je verder te helpen met het plannen van deze workshop. Het reserveren van het CJP-budget doen wij, hier heb je verder geen werk aan.