Show menu

CKV activiteiten op school

Examen onderdeel CKV

CKV activiteiten zijn een leuke en praktische manier om jongeren met een kunstvorm te laten kennismaken. We organiseren activiteiten in verschillende kunstdisciplines en binnen allerlei thema’s die aansluiten op de belevingswereld en interesses van jouw leerlingen.

Kan je met jullie workshops CKV officieel afronden?

Alle workshops én voorstellingen van Kleinkunstig voldoen aan de eisen van CA en DISCAP, waardoor ze geschikt zijn om CKV voor vmbo/mavo, havo en vwo af te ronden als examenvak. CKV-activiteiten-workshops

Bieden jullie vaste CKV programma’s aan of is er ruimte voor maatwerk?

Ons vaste aanbod is geschikt om CKV officieel mee af te ronden. Mocht je graag aanpassingen zien of wil je bijvoorbeeld voortborduren op eerdere activiteiten, dan houden wij daar graag rekening mee in onze workshops. Wij vinden het belangrijk dat onze workshops complementair zijn aan het CKV-programma. Er is dus binnen ons vaste aanbod altijd ruimte voor maatwerk.CKV-activiteiten-workshops-1

CKV activiteiten binnen een thema

Omdat het aanbod van Kleinkunstig in zijn geheel geschikt is om in te zetten als CKV activiteit, kunnen we hier ook mooie selecties van maken op basis van thema. Zo kan je bijvoorbeeld een CKV dag organiseren rondom het thema ‘digitale werelden’, met onder andere een workshop Virtual Reality. Of we focussen ons op beeldende kunst of juist louter op podiumkunsten. Bespreek je wensen vooral met je contactpersoon dan laten wij weten wat mogelijk is binnen ons aanbod. Gelukkig deinzen wij niet terug voor maatwerk en worden we enthousiast van scholen met vooraf uitgedachten doelen en mooie wensen, dus schroom niet en neem vooral contact op!

Een multidisciplinaire CKV invulling

Wil je juist niet focussen op één thema of discipline tijdens je CKV invulling met Kleinkunstig? Dan is een Cultuurdag perfect! Op een cultuurdag volgen leerlingen diverse workshops die zelf hebben uitgekozen. Ze stellen dus hun eigen workshopprogramma samen voor CKV. De inschrijving regelen wij via het gratis online inschrijfsysteem van Kleinkunstig. Wij maken vervolgens ook de presentielijsten en roosters. Het is een dag waarin we jou graag ontzorgen. Het programma van deze CKV activiteiten stemmen we samen met jullie af. Wellicht heb je zelf een hoop ideeën voor workshops tijdens deze dag en anders komen we samen tot een mooi programma.