Interessante CKV opdrachten

Nu vinden we bij Kleinkunstig natuurlijk al onze workshops interessant, maar wij hebben wel een speciale plek in ons hart voor kunst in combinatie met innovatie en techniek. Wij bieden met Kleinkunstig een aantal workshops die leerlingen (en ckv docenten!) mooie mogelijkheden bieden als interessante ckv opdrachten. Hier vindt u enkele workshops die goed binnen deze lijn liggen: Workshop Wearables, Workshop Hololens, Workshop Filmtechnieken.

Innovatieve workshops

De wereld verandert razendsnel, technieken en rages volgen elkaar snel op. Wat 5 jaar geleden misschien nog hip was onder de jongeren, kan nu alweer verouderd zijn. En daar weet je natuurlijk alles van. Hoe zorg je er nu voor dat je programma aantrekkelijk blijft onder de (kritische) jongeren? Jongeren onderwijzen in zowel oude ambachten als in nieuwe technieken, dat is hoe we het bij Kleinkunstig graag doen. Nieuw èn oud. Wil je ook graag ambachtelijke kunstvormen in je programma verwerken door leuke ckv workshops op school te laten geven door workshopdocenten van Kleinkunstig? Dan hebben we een paar leuke ideeën voor je:

Ambachtelijke CKV workshops:
Workshop Zeefdrukken
Workshop Monotype Design

Een workshop waarin oud en nieuw elkaar omarmen  is in de workshop Anti-Face. Een workshop over gezichtsherkenningssoftware waarin grime, techniek en privacy de hoofdelementen zijn.

Ambachten tot digitale media

Maar naast oude ambachten tegenover innovatieve technieken heeft Kleinkunstig ook nog andere CKV activiteiten die een extra dimensie geven aan je jaarprogramma. Kleinkunstig staat namelijk garant voor een divers programma waar er voor elke leerling wat wils is. Wat dacht je van het volgende:
Workshop (maga)zine
Een superleuke manier om je leerlingen een eigen (maga)zine te laten maken als cultureel portfolio!

of

Workshop robotische origami
Wil je juist een combinatie tussen eeuwenoude techniek en robotica? Dan is deze workshop de perfecte invulling.

Kleinkunstig ontzorgt

Voordeel van een samenwerking met Kleinkunstig voor een ckv activiteit op school is dat wij alle organisatie uit handen nemen en ook alle materialen regelen. Een zeefdrukpers, katoenen tasjes om een druktechniek op toe te passen, iPads of een Hololens, alles wordt door Kleinkunstig verzorgd. Hierdoor ontstaat ruimte voor een ckv docent om te doen waar zijn of haar focus hoort te liggen: lesgeven!
Mocht het nou zo zijn dat jullie zelf iPads of iets dergelijks in huis hebben; geef het dan altijd even aan bij jouw contactpersoon van Kleinkunstig, dan kunnen we daar in de kosten rekening mee houden.