Kleinkunstig werkt graag met je samen om de perfecte invulling voor je ckv programma samen te stellen door middel van CKV workshops. Dit zijn workshops die speciaal ingezet kunnen worden om de diverse eisen die aan CKV worden gesteld ‘af te vinken’. Je kan hierbij denken aan workshops rondom een cultureel zelfportret, verschillende dimensies of kunstdisciplines.

Workshops met bijzondere materialen

Sommige kunstvormen vereisen bijzondere materialen om aan de slag te gaan. Denk hierbij aan iPads, een ets drukpers, Hololens of muziekinstrumenten. Scholen hebben deze materialen over het algemeen niet zo maar zelf liggen. Je kan ervoor kiezen om ze zelf aan te schaffen, maar dit is vaak een grote investering voor eenmalig gebruik. Kleinkunstig biedt hierin de oplossing. Wij voorzien bij een CKV activiteit, zoals een workshop, projectdag of Cultuurdag, namelijk in alle benodigde materialen. Zowel voor de oude ambachten als Etsen of Zeefdrukken, maar ook voor workshops rondom digitale media of kunst & techniek. Een aantal van deze workshops zijn: Workshop Hololens, Workshop Virtual Reality,  Workshop Protopiper en Workshop Interactieve Wearables.

Cultuurdag / CKV dag

circus, tot workshops op het snijvlak van kunst & techniek. Van theater tot beeldende kunst.
Leerlingen kunnen op een dag een, twee, of drie verschillende kunstworkshops volgen in diverse disciplines. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je te concentreren op een of twee verschillende kunstdisciplines en de verdieping op te zoeken door leerlingen meerdere vormen binnen deze disciplines te laten ontdekken. De ckv workshops kunnen 50, 60, 75, 90, 100 of 120 minuten duren, afhankelijk van jullie wensen en de workshops die je kiest. Daarnaast kan je gebruikmaken van het online inschrijfsysteem van Kleinkunstig. Leerlingen kunnen zich inschrijven voor de workshops die zij graag willen volgen. Met een druk op de knop ontvang je vervolgens presentielijsten en klassenlijsten.  Op deze manier maken we het organiseren van een Cultuurdag voor jou zo makkelijk mogelijk.