Kleinkunstig werkt graag met je samen om de perfecte invulling voor je ckv programma samen te stellen door middel van CKV workshops.

Workshops met bijzondere materialen
Sommige kunstvormen vereisen bijzondere materialen om aan de slag te gaan. Deze hebben scholen over het algemeen niet zo maar zelf liggen. Je kan ervoor kiezen om ze zelf aan te schaffen, maar dit is vaak een grote investering voor eenmalig gebruik. Kleinkunstig biedt hierin de oplossing. Wij voorzien bij een CKV activiteit, zoals een workshop of een Cultuurdag, namelijk in alle benodigde materialen. Zowel voor de oude ambachten als Etsen of Zeefdrukken, maar ook voor workshops rondom digitale media of kunst & techniek. Een aantal van deze workshops zijn:

Workshop Hololens
Workshop 3D printer pen tekenen
Workshop DJ-techniek
Workshop Streetbeats

Cultuurdag / CKV dag
Kleinkunstig kan je helpen bij het organiseren van een Cultuurdag. Dit is een dag vol ckv activiteiten op school. Samen stellen we een programma samen met de workshops die passen bij jouw school, jouw leerlingen en, niet onbelangrijk, jouw budget. Bij een cultuurdag volgen leerlingen diverse workshops in carousselvorm waarin de verschillende kunstdisciplines aanbod komen. Kleinkunstig heeft van zeven verschillende kunstdisciplines van alles in huis; van circus, tot workshops op het snijvlak van kunst & techniek. Van theater tot beeldende kunst. Leerlingen kunnen op een dag een, twee, of drie verschillende kunstworkshops volgen in diverse disciplines, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je te concentreren op een of twee verschillende kunstdisciplines en de verdieping op te zoeken door leerlingen meerdere vormen binnen deze disciplines te laten ontdekken. De ckv workshops variëren van 45 tot 120 minuten, afhankelijk van jullie wensen en de workshops die je kiest. Daarnaast kan je gebruikmaken van het online inschrijfsysteem van Kleinkunstig. Leerlingen kunnen zich inschrijven voor de workshops die zij graag willen volgen. Met een druk op de knop ontvang je vervolgens presentielijsten en klassenlijsten.  Op deze manier maken we het organiseren van een Cultuurdag voor jou zo makkelijk mogelijk.