Show menu

Cultuurdag Yuverta

Ervaar een onvergetelijke Cultuurdag boordevol inspirerende en educatieve workshops op jouw school! Ontdek ons uitgebreide scala aan workshops. Laat leerlingen zich tijdens een Cultuurdag onderdompelen in een wereld van kunst en creativiteit, waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan. Ontdek circus, theater, muziek, beeldende kunst, digitale media en dans!

Héél veel workshops en voorstellingen

Je kunt kiezen uit 80 workshops én meer dan 80 voorstellingen, ontworpen om elk niveau en elke doelgroep te inspireren. We maken in overleg met jou de workshops op maat voor jouw leerlingen. Wil je tijdens de Cultuurdag ook graag aanbod opnemen van een andere aanbieder? Ook daarbij helpen we je graag. In onderstaande video zie je een vlog van een Cultuurdag op Yuverta, waar naast de workshops Graffiti en Zeefdrukken, inspirerende workshops van andere aanbieders zijn opgenomen!

Video: Vlog Yuverta Alphen aan den Rijn Cultuurdag

Eenvoudige organisatie van de Cultuurdag

Kleinkunstig dé expert in het organiseren van workshops en cultuurevents in heel Nederland. Met 17+ jaar ervaring en inmiddels meer dan 15.000 georganiseerde evenementen helpen we je graag door werk uit handen te nemen. Van planning tot begroting en het selecteren van topdocenten, wij regelen het voor jou. We werken met evenveel plezier aan een workshop voor één klas als aan een cultuurdag voor 4000 leerlingen, en alles daar tussenin.

Gratis online inschrijven

Zelf mogen kiezen uit het workshopaanbod is motiverend voor leerlingen. Daarom organiseren we bij Cultuurdagen vaak een online inschrijving, waarbij je gratis gebruik kunt maken van ons handige online inschrijfsysteem. Met persoonlijke codes kunnen leerlingen zich eenvoudig inschrijven voor de workshops die hen interesseren, terwijl Kleinkunstig zorgt voor presentielijsten en persoonlijke roosters. Geen gedoe meer voor jou als docent! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Kleinkunstig. Je krijgt een vast contactpersoon, zodat je je wensen maar één keer hoeft uit te leggen. We kijken ernaar uit om met je samen te gaan werken!