Show menu

Een van de struikelpunten bij het organiseren van een Cultuurdag voor scholen was het rooster maken én het motiveren van de leerlingen. Kleinkunstig heeft hier een oplossing voor! Om deze zorgen bij jou weg te nemen bedacht en ontwikkelde Kleinkunstig de online inschrijving: zo kunnen de leerlingen zichzelf inschrijven op de workshops die hen leuk lijken!

Wat regelt de school voor een online inschrijving?

Van te voren vragen wij jullie leerlingenlijsten aan te leveren bij Kleinkunstig. Als wij die hebben ingevoerd, dan kunnen jullie de leerlingen gaan inlichten via een instructiemail die jullie van ons krijgen. Hierdoor zijn de leerlingen op de hoogte van hoe de inschrijving werkt en wanneer ze zich kunnen inschrijven. Daarnaast is het handig om de lokalen alvast in te voeren in de online inschrijving, zodat de leerlingen weten waar ze moeten zijn. Met de gegevens gaan we netjes volgens de AVG-wet om, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Een van onze collega’s kan je hier altijd meer over vertellen. Cultuurdag-inschrijven-workshop

Kan een online inschrijving alleen geregeld worden tijdens een Cultuurdag?

Nee, deze optie bieden wij altijd aan. Bij het organiseren van een Cultuurdag zit het online inschrijven al ín de prijs inbegrepen. Mocht je het nu fijn vinden om tijdens een andere evenement met Kleinkunstig gebruik te maken van de online inschrijving, dan kan dit tegen een meerprijs.

Door het online inschrijven kunnen de leerlingen zelf kiezen hoe hun dag eruit ziet en welke workshops ze volgen. Dit maakt dat de leerlingen gemotiveerd zijn om op een Cultuurdag aan de slag te gaan met de dingen waar ze zelf nieuwsgierig naar zijn. Bijkomend voordeel is dat jij niet meer zelf alle planningen en roosters hoeft te maken. Je krijgt die van ons na afloop van de inschrijving. Geen gepuzzel dus!

Wat ontvangt de school aan hand van de online inschrijving?

Het online inschrijvingsprogramma genereert presentielijsten per workshop en klassenlijsten. Daarnaast kan iedere leerlingen nadat ze hebben ingeschreven hun programma downloaden. Op hun persoonlijke programma staan de tijden, de lokalen en de soort workshop die ze gaan volgen.