Personal Branding Festival

Personal Branding Festival

Personal Branding Festival

Tijdens het Personal Branding Festival ontdekken en werken de leerlingen aan hun eigen handelsmerk, oftewel brand. Het workshopprogramma wordt vooraf samengesteld aan de hand van de wensen en mogelijkheden op school.  Tijdens de verschillende workshops helpen we leerlingen op een positieve manier hun brand te duiden. We maken samen zichtbaar waar zij als individu voor staan en wat hun dromen zijn. Aan het einde van de dag heeft elke leerling zijn of haar eigen digitale en creatieve brand online staan; dit is als het ware een digitaal CV. Alle brands worden verzameld op een unieke website.

Opzet Personal Branding Festival

Om alle leerlingen met de neuzen in dezelfde richting te krijgen, beginnen we met een gezamenlijke creatieve start. Een van de workshopdocenten zal de dag inluiden met een korte actieve warming-up met als doel de leerlingen te motiveren en te activeren om opzoek te gaan naar hun eigen drijfveer. Na deze start beginnen de leerlingen met de eerste workshopronde. In iedere workshop staat het maken van hun eigen personal brand centraal. Zo volgt uit iedere workshop een concreet eindresultaat wat gebruikt kan worden voor hun eigen creatieve CV. Zo heeft de school van elke leerling straks een online portfolio! Ideaal voor stages of zelfs toekomstige werkgevers.

Leerdoelen

  • De leerlingen leren wat een drijfveren zijn en creëren hun eigen personal brand.
  • De leerlingen zetten komen een stap dichterbij bij het maken van een studiekeuze.

Workshopkosten

Onze prijzen bestaan uit drie onderdelen:

  • De workshopprijs: hangt af van de lengte van de workshop en het aantal workshoprondes dat we organiseren.
  • De materiaalkosten: afhankelijk van de workshop die gekozen wordt.
  • De reiskosten: standaard 35 euro per workshopleider, ongeacht de locatie.

Benodigdheden

De benodigdheden verschillen per workshop.

Hygiënemaatregelen

Kleinkunstig hanteert voor het geven van de workshops op locatie een hygiëneprotocol. Deze is gemaakt op basis van de adviezen en richtlijnen van het RIVM en het protocol van de VO-raad.

    Meer informatie aanvragen