Show menu

De Blikopener

Themagesprek bij Present

Blikopener-themagesprek-present

De Blikopener is een themagesprek van de route die je hebt gekozen. In het panel zitten:
Een schoolvertegenwoordiger
Twee kunstenaars/artiesten
Een kennispartner

Aan de hand van verschillende stellingen rondom het thema vertellen de panelleden over hun ervaringen. Niet alleen de ‘best practices’ maar ook de ‘worst practices’. Waar ging het wel eens goed mis? Hoe werd dat opgelost? De zaal met ongeveer 30 deelnemers is de vijfde gesprekspartner, die een even grote rol speelt. Onder leiding van gespreksleider Sarah word jij als bezoeker actief betrokken bij het gesprek. Bij Present, ben je als bezoeker ook écht present. Welke vraag stel jij?

Sarah-Evers-portret-gespreksleider

Sarah Evers: ‘In dit gesprek laten we alle perspectieven aan bod komen’

Bij Sarah gaan kunst en educatie al jarenlang hand in hand. Als regisseur, als accountmanager bij Kleinkunstig en nu als ZZP project- en gespreksleider. Een creatieveling die met het ene been in de kunst en het andere been in educatie staat. Een luisteraar, die in een gesprek subtiel stuurt en laveert tussen verschillende gesprekspartners. “Het is geweldig dat we met verschillende partijen bij elkaar zitten, en dus verschillende ervaringen en meningen bij elkaar hebben”, zegt Sarah. “In dit gesprek laten we alle perspectieven aan bod komen.” Met zoveel kennis van alle verschillende takken binnen de branche is zij de perfecte gespreksleider die de nuances tussen de verschillende partijen weet te herkennen en expliciteren.

Verschillende thema’s, verschillende gesprekspartners

Per thema zitten er verschillende gesprekspartners vooraan in de zaal. Deze partners worden later bekendgemaakt. Hou dus je mail en deze website goed in de gaten! We kunnen ons goed voorstellen dat dit bepalend is voor jouw keuze voor een route. Als early bird zit je trouwens altijd bij de route van jouw keuze. Meld je dus aan vóór 1 juni en praat met de mensen die jij interessant vindt.