Show menu

'Verander-moeheid? Zo los je het op!

Kleinkunstig-workshop-school-verandermoeiheid

Wij van Kleinkunstig snappen als geen ander hoe zwaar de kunstvakdocenten en cultuurcoördinatoren het hebben. Met de onduidelijkheid, constante vraag om flexibiliteit en ‘fingers crossed’ dat iets eens door kan gaan zoals je hoopt. Van ‘gepaste afstand’ tot hybride, online, deels op school en weer geheel online. Een ge-heen-en-weer van de agenda en het rooster tot gevolg. Waar activiteiten vroeger ‘gewoon’ werden ingepland wordt er nu al rekening gehouden met dat iets meermaals verplaatst of veranderd zal moeten kunnen worden.

We hebben velen van jullie gesproken en gehoord: dat gevoel van ‘verander-moeheid’ willen wij verlichten. 

Graag helpen we jullie aan een creatief kunstprogramma dat hoe dan ook door kan gaan. In elke mogelijke vorm: fysiek op school met of zonder maatregelen, hybride óf geheel online. 

Het zal jullie niet ontgaan zijn; Kleinkunstig is ondertussen een expert geworden in het organiseren van online/hybride kunstworkshops. Maar we weten ook: uiteindelijk kan niets tippen aan workshops op school. We snappen dus ook de wens om in te kunnen steken op een workshopdag die op school plaatsvindt, maar met de mogelijkheid om met zo min mogelijk organisatie over te kunnen stappen op een aangepaste vorm (hybride of online). 

Kleinkunstig-workshop-school-verandermoeiheid-2-1

De Onstuitbare Cultuurdag
En daar ontstond hij dan, het idee voor de Onstuitbare Cultuurdag.
Een dag gevuld met diverse workshops uit vrijwel al onze kunstdisciplines, maar die állemaal gegeven kunnen worden op zowel gepaste afstand, áls geheel online, áls hybride (met de klas op school en workshopdocent vanuit huis).

Dus, ben jij ook verandermoe? Maar wil je wél een gave workshop of Cultuurdag in het vooruitzicht zónder het risico dat je hem moet verplaatsen omdat het niet op school kan plaatsvinden? Boek dan een Onstuitbare workshop of combineer er een aantal tot een Onstuitbare Cultuurdag:

Onderstaande workshops zijn geschikt voor deze Onstuitbare Cultuurdag:

Augmented Reality
Animatie
Beatmaking
Blackout Poetry
Cartoontekenen
Column Schrijven 
Game Design
Illustratie
Interactieve Installatie
Podcast Maken
Programmeren met algoritmes
Sound Design
Superimpose Fotografie
Vloggen
Dit-vind-ik-Podcast
Egodocument
Poetry Slam
Rap
Slapstick
#ditbenik (theater)
Improvisatietheater
Pitchen
Spoken Word