Show menu

Drukte voor de herfst- en kerstperiode in zicht!

De aankomende herfst- en kerstperiode is populair

Alweer komen we een ontzettend mooie periode tegemoet nu we richting de aankomende herfst- en kerstvakanties toe werken. We zijn de start van het nieuwe schooljaar begonnen met een knal, draaien volop workshops, projectdagen en Cultuurdagen en sluiten de weken voor de herfstvakantie ook weer af met ontzettend veel kunstzinnige activiteiten door heel het land! Ondertussen aarzelen scholen niet om ook al van zich te laten horen voor de aankomende kerstperiode.

De week voor en na de herfstvakantie wordt dus druk. De kerstperiode raakt ook steeds voller. Wil jij ook mooie activiteiten organiseren rond deze periodes? Wacht dan niet te lang! Neem snel contact met ons op om alvast jouw programma naar wens te kunnen bespreken en te boeken. Van spetterende Cultuurdag, de leukste workshops tot aan inspirerende voorstellingen.

Aan de slag!

Als je nu jullie culturele activiteit plant voor komende periode, kunnen wij onze workshopdocenten zo slim mogelijk inzetten en ervoor zorgen dat jullie voorkeursprogramma ook georganiseerd kan worden. Ter voorbereiding hierop hebben we de afgelopen maanden sollicitatiegesprekken gevoerd met tientallen nieuwe workshopdocenten en ons organisatieteam uitgebreid.

Er is echter één ding dat wij niet kunnen en jij wel: de datum kiezen van de culturele dag en de inhoud vastleggen. Ben jij van plan om tijdens de periode rond de herfst- of kerstvakantie workshops te organiseren? Boek zo snel mogelijk! Het is fijn als je verschillende voorkeursdata hebt waar je met jouw contactpersoon naar kan kijken om jouw programma naar wens te kunnen organiseren.

Zit je vast aan een specifieke datum? Dan is het prettig als je flexibel bent in de keuze van workshops. Zo kunnen we een inspirerend en spetterend programma van maken.

Inspiratie opdoen?

Lees eens hoe andere scholen de workshops en Cultuurdagen van Kleinkunstig hebben ervaren. Bijvoorbeeld het Gomarus College in Groningen of het Singelland in Burgum.