Show menu

Drukte voor komend schooljaar in zicht!

De startweken van het nieuwe schooljaar zijn ontzettend populair

We komen een ontzettend mooie periode tegemoet nu we richting de zomervakanties toe werken. We draaien volop workshops, projectdagen en Cultuurdagen en sluiten de laatste weken voor de zomervakanties af met een knal. Ondertussen aarzelen scholen niet om ook al van zich te laten horen voor de eerste weken na de zomervakantie.

We merken dat er nu alweer drukte ontstaat voor de eerste weken na de zomervakanties. Wil jij ook een spetterende Cultuurdag, de leukste workshops of inspirerende voorstellingen organiseren voor jullie leerlingen na de zomervakantie? Neem dan snel contact met ons op om alvast jouw programma naar wens te kunnen bespreken en te boeken.

Aan de slag!

Als je nu jullie culturele activiteit plant voor komend schooljaar, kunnen wij onze workshopdocenten zo slim mogelijk inzetten en ervoor zorgen dat jullie voorkeursprogramma ook georganiseerd kan worden. Ter voorbereiding hierop hebben we de afgelopen maanden sollicitatiegesprekken gevoerd met tientallen nieuwe workshopdocenten en ons organisatieteam uitgebreid.

Er is echter één ding dat wij niet kunnen en jij wel: de datum kiezen van de culturele dag en de inhoud vastleggen. Ben jij van plan om tijdens de startweken na de zomervakantie workshops te organiseren? Boek zo snel mogelijk! Het is fijn als je verschillende voorkeursdata hebt waar je met jouw contactpersoon naar kan kijken om jouw programma naar wens te kunnen organiseren.

Zit je vast aan een specifieke datum? Dan is het prettig als je flexibel bent in de keuze van workshops. Zo kunnen we een inspirerend en spetterend programma van maken.

Inspiratie opdoen?

Lees eens hoe andere scholen de workshops en Cultuurdagen van Kleinkunstig hebben ervaren. Bijvoorbeeld het Gomarus College in Groningen of het Singelland in Burgum.