Show menu

Kerstvoorstellingen

De kerstvakantie komt er alweer snel aan. Het is nu het moment om jullie kerstvoorstelling te reserveren! Dit jaar hebben we twee geweldige kerstvoorstellingen die perfect zijn voor middelbare scholen: ‘It’s Christmas’ en ‘Tune In’! Breng de feestelijke kerstsfeer naar jullie school met een van deze leuke voorstellingen. Neem contact op om jullie voorstelling te boeken!

It’s Christmas’: een prachtige kerstvoorstelling op school

In ‘It’s Christmas’ neemt cabaretier Jo de Rijck jullie mee terug naar de oorsprong van het kerstverhaal. Deze voorstelling presenteert het christelijke verhaal op een boeiende en plezierige manier, geschikt voor zowel gelovige als niet-gelovige leerlingen en docenten. Met interactieve elementen zoals een metershoge guillotine, overvloedige cadeautjes en zelfs bijlwerpen, is de voorstelling doordrenkt met humor en magie. Jo deelt een belangrijke boodschap met de leerlingen: kerst staat voor een nieuw begin, liefde en vergeving. ‘It’s Christmas’ past zowel bij scholen met als zonder christelijke achtergrond, waarbij het verhaal van zonden en Jezus wordt gepresenteerd als de historische achtergrond van kerst. En wie weet, misschien komt er zelfs een vleugje sneeuw voorbij in de voorstelling…

Energieke ‘Tune In’ met Christmas sing-along

Ben je op zoek naar een positieve start van de kerstperiode? Dan is de interactieve muziekvoorstelling van Tim en Erik precies wat je nodig hebt! Samen met de leerlingen kijken de leadzanger en producer van de Handsome Poets vooruit naar de tweede helft van het schooljaar in een vrolijke en inspirerende setting. Tim en Erik creëren een positieve en open sfeer waarin iedereen wordt aangemoedigd om mee te doen en plezier te hebben.

Tijdens deze bijzondere Kerstspecial dagen Tim en Erik de leerlingen uit om hun goede voornemens te delen en te bespreken hoe ze die kunnen realiseren. Bovendien nemen ze een kijkje terug naar de hoogtepunten van de eerste helft van het schooljaar, wat garant staat voor mooie herinneringen. Natuurlijk kan een echte Christmas Sing-a-Long niet ontbreken bij een voorstelling met deze twee topmuzikanten!

Voorstelling-Kerst-Kleinkunstig-2023-Handsome-Poets

Maak deze kerst onvergetelijk met Kleinkunstig’s kerstvoorstellingen

Onze kerstvoorstellingen kunnen zowel op school als op externe locaties worden opgevoerd. Als jullie op zoek zijn naar een unieke locatie, overweeg dan plekken zoals het lokale theater of zie Tim en Eric van de Handsome Poets in Museum De Lakenhal. We passen voorstellingen uiteraard aan op de doelgroep. Houd er wel rekening mee dat de beschikbaarheid beperkt is. Daarom raden we je aan om nu al jullie kerstvoorstelling te reserveren! Maak van deze kerstperiode een onvergetelijke ervaring met Kleinkunstig en aarzel niet om contact met ons op te nemen om te boeken!