De Waerdenborch Cultuurdag 2019

"Goedemorgen Fleur, Het was een fijne dag met creatieve explosie, enthousiaste leerlingen en geweldige begeleiders. Geen op en of aanmerkingen, het was top!” Kijk, dát zijn nog eens evaluaties om ‘s ochtends op kantoor met je koffie in de hand een dansje bij te doen! Lees hier over de fijne topdag bij De Waerdenborch te Holten.
» Lees verder

Nieuwe collega bij Kleinkunstig!

Sinds 1 maart werkt Jessica Klement bij Kleinkunstig en Grote Broer als nieuwe adviseur educatie voor het primair onderwijs. Zij woont in Utrecht en houdt van het goede leven zoals je straks zult lezen. Samen met basisscholen gaat ze op zoek naar welke workshops en dagprojecten het beste bij hun wensen passen.
» Lees verder

Robotica en origami gecombineerd

Een eeuwenoude kunstvorm verbinden aan Robotica. Dit doen we met een van onze nieuwe workshops: Robotische origami. Deze workshop biedt inzicht in technische kneepjes zoals stroomcircuits en Muscle Wire om deze vervolgens toe te voegen aan een mooi origami-kunstwerk.
» Lees verder

Stad & Esch Cultuurdagen 2019

Wow! Geen cultuurdag, maar een hele cultuurWEEK organiseerden we met Kleinkunstig van 4 t/m 8 februari bij Stad & Esch in Meppel. De wens vanuit school: een week waarbij iedere dag een andere leerlaag twee workshops en een voorstelling meemaakt. Deze wens zetten wij natuurlijk graag om in een spetterend programma!

» Lees verder

Onze Workshopleiders

Samera Pronk Grimeren
Workshopocent Samera is in juli 2018 begonnen bij Kleinkunstig als docent voor de workshop Grimeren. Als een energieke frisse wind waait zij door het team. Afgelopen december is zij voor het eerst als coördinator op een Cultuurdag ingezet, want Samera is als ‘nieuweling’ op volle kracht gestart en heeft haar plaats helemaal gevonden!
» Lees verder

Workshopreeks Personal branding

Onze ‘Nieuwe Maker’ en workshopdocent Mirjam heeft een uitdagende workshopreeks rondom Personal Branding ontwikkeld. Vanuit reflectie creëren de leerlingen op diverse manieren een beeld dat hun identiteit en imago weergeeft. De try-outs voor de workshops Instagram Stories, Alfabet Design, Superimpose en Beeldmerk zijn in volle gang!
» Lees verder
 • Direct contact

 • Waarom Kleinkunstig

  •   We werken op locatie in heel NL
  •   Voor één klas of hele school
  •   14 jaar ervaring in het VO
  •   Vernieuwend aanbod
  •   Kennismaken? Wij komen bij u langs!
  Meer informatie »
 • Klantbeoordelingen

  Kleinkunstig verzorgt worskhops, voorstellingen, cultuurdagen en projecten door heel Nederland. Onze workshops worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3.