Show menu

Koningin Máxima bij workshop Cartoontekenen

We zijn trots op de geweldige workshop Cartoon Tekenen die onze workshopdocent Hans Hartholt heeft gegeven aan de studenten van Art Camp mbo, georganiseerd door Méér Muziek in de Klas. Extra leuk was dat Koningin Máxima aanwezig was! Kijk haar eens stralen terwijl ze voor de resultaten van de workshop staat!

Maxima-kleinkunstig-cartoon-tekenen

Tijdens het rondetafelgesprek nam ook onze teamleider Fleur Zuidhoek-de Groot het woord. De panelleden spraken over de kansen en uitdagingen van kunsteducatie op het mbo. Jennet Sintenie benoemde de waardevolle pilot van CJP voor de Cultuurkaart voor het mbo, terwijl Fleur benadrukte dat studenten Onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers niet alles alleen hoeven te doen. Kunstenaars zoals Hans en organisaties zoals Kleinkunstig kunnen hen ondersteunen en leerlingen een fantastische ervaring bieden, zoals ze vandaag hebben gehad.

De studenten van de workshop Cartoon Tekenen waren het erover eens: met de juiste begeleiding en tools kun je jezelf verrassen en iets prachtigs creëren, zelfs als je twijfelt aan je eigen kunnen! We bieden de workshop Cartoon Tekenen ook aan met het thema Vrijheid, extra relevant in de komende tijd waarin we naar 4/5 mei toe leven.

Wil je meer weten over de workshop Cartoontekenen voor middelbare scholen? Kijk dan hier. Voor mbo’s kan je hier informatie vinden.