Show menu

Move it: Een sportieve Cultuurdag 

Workshop-Breakdance-op-school-1

Activatie en positieve groepsdynamiek

Houden jullie leerlingen wel wat van actie en bewegen? Dan zou het eens heel leuk kunnen zijn om een sportieve Cultuurdag met ons te organiseren!

Een sportieve Cultuurdag is ontzettend leuk om leerlingen op een inspirerende en vooral actieve manier mee te krijgen in het ontdekken van nieuwe kunstzinnige activiteiten. We kijken naar kunst vanuit een andere (fysieke) hoek dan de leerlingen gewend zijn.

Naast de speelse benadering voor het ontdekken van nieuwe kunstzinnige activiteiten biedt een sportieve Cultuurdag nog zo veel meer voordelen. Actief bezig zijn betekent vaak activatie van enthousiasme! Dat zien we bijna altijd terug in klassen die met beweeglijke workshops meedoen. Door actieve workshops te organiseren kun je ook heel goed positieve groepsdynamiek tussen de leerlingen stimuleren. Samenspel, elkaar helpen, uitdagen.

Welke workshops?

Voor een sportieve Cultuurdag kun je denken aan workshops als Capoeira, Battle Dance en Free Running. Bekijk hier al onze actieve workshops!

Ook zitten we in de periode van het jaar dat het weer alleen maar beter gaat worden. Naast het sportieve aspect biedt Kleinkunstig ook workshops die lekker buiten kunnen plaatsvinden. Sportief en in de buitenlucht. Klinkt als een te gekke combinatie toch?!

Heb je het idee dat dit goed kan passen bij jouw leerlingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We staan met enthousiasme klaar om je te adviseren voor het creëren van een spetterende cultuurdag bij jou op school.