Show menu

Nieuwe collega: Charmaine!

Ik ben Charmaine, de nieuwe accountmanager voor zowel Kleinkunstig als Grote Broer (primair onderwijs). Ik kijk uit naar een fijne samenwerking waarin ik jullie wens vertaal naar een prachtige en kunstzinnige dag waarop de leerlingen kunnen ontdekken welke andere talenten ze in zich hebben. 

Charmaine

Hiervoor ben ik mentor (kindercoach) geweest op een door Reggio geïnspireerde basisschool in Heerenveen. Ik zorgde voornamelijk ervoor dat het welbevinden en de betrokkenheid van mijn leerlingen hoog bleven gedurende hun hele schoolperiode.

Mijn studieachtergrond is HBO Pedagogisch Management met een specialisatie in Cultuureducatie en Organisatiegericht Coachen en Trainen. Luisteren, waarnemen en behoeften in kaart brengen is mijn talent. 

Ik hou ontzettend van dans en muziek. Ik heb jarenlang klassiek ballet, moderne dans, jazz en hiphop gedanst. Verder heb ik veel gesnuffeld bij andere kunstdisciplines. Zelf heb ik kinderballet, hiphop aan pubers en dancehall aan volwassenen gegeven. In mijn vrije tijd speel ik graag op mijn gitaar. 

Vanaf juni zal ik samenwerken met mijn collega Fleur in de regio Noord-Oost Nederland. Ik kijk ernaar uit om kennis met jullie te maken!