Show menu

Nieuwe collega's: Missoni & Brenda!

Ik ben Missoni, de nieuwe accountmanager voor Kleinkunstig! Ik kijk erg uit naar de fijne samenwerkingen die wij in de toekomst zullen hebben, waarin leerlingen in het voortgezet onderwijs zichzelf kunnen ontdekken en ontplooien op het gebied van kunst en cultuur.

missoni

Mijn studieachtergrond is HBO Fashion & Branding aan het Amsterdam Fashion Institute. Na mijn studie was ik ook enige tijd actief als ondernemer binnen de mode, waardoor ik veel had geleerd over het omzetten van behoeften naar aanbod.


Mede door mijn vriendin heb ik een grote passie ontwikkeld voor het verzamelen van meubelen. De meeste waardering heb ik voor Italiaanse en Deense design klassiekers uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Ik rij in mijn vrije tijd dan ook graag van hot naar her op zoek naar nieuwe aanwinsten.
De provincie Noord-Holland valt binnen Kleinkunstig onder mijn gebied. En binnen de provincie Zuid-Holland werk ik samen met mijn collega Siska. Ik heb zin om jullie te ontmoeten!

Hoi, ik ben Brenda! Mijn werkgebied betreft vooral het zuiden van Nederland voor zowel Kleinkunstig als Grote Broer. Ik hoor en of zie jullie graag in de nabije toekomst!

brenda-1

Vanwege mijn achtergrond als docente in het basisonderwijs, klassiek zangeres op het podium en cultuurcoördinator in het middelbaar onderwijs, is het samen op zoek gaan naar een passend en gevarieerd kunst- en cultuurprogramma voor iedere leerling voor mij een prachtige uitdaging!