Show menu

Online Kijkdag Kleinkunstig!

Wij presenteren met trots onze eerste Online Kijkdag op maandag 22 maart! Deelname 15 euro, voor een live programma met twee workshops!

Ga direct naar het aanmeldformulier

Het programma biedt een kijkje bij verschillende workshops en een Q&A met workshopdocenten en het Kleinkunstig team. We nodigen docenten, onderwijsmedewerkers en andere belangstellenden uit om via Zoom onze online workshops te beleven. Zo organiseren we live twee workshoprondes, met een interactief deel en een deel voor vragen aan de workshopdocent of accountmanager.

De Online Kijkdag zal van 13:30 uur tot ca. 16:15 uur duren. We starten de middag gezamenlijk waar wij Kleinkunstig voorstellen en de praktische zaken van de dag vertellen. Vervolgens volg je in de breakout room de workshop van jouw keuze die live begeleid wordt door een van onze workshopdocenten. In de workshops zal ook tijd zijn voor inhoudelijke en praktische vragen. Na een korte pauze vindt workshopronde twee plaats. Deze ronde wordt afgesloten door een van onze accountmanagers, waarbij er ook tijd is voor vragen rondom boekingen, het schoolcurriculum, kostenopbouw, etc.

De workshops tijdens de Kijkdag

In 2021 zijn wij in volle vaart voor online kunstonderwijs gegaan. Heel mooie samenwerkingen zijn ontstaan zoals met het Kröller-Müller en het Groninger Museum, en professionele artiesten zoals frontman Tim van Handsome Poets en metal gitarist Kevin. Met hen ontwikkelden we workshops en tours die juist geschikt zijn als online CKV-activiteit. Ook binnen ons workshopaanbod zijn er workshops doorontwikkeld en geschikt gemaakt voor online onderwijs.

Wij willen deelnemers zowel een CKV-activiteit als een reguliere online workshop laten beleven, en zo laten zien hoe wij werken. Vandaar dat we voor iedere gast twee workshoprondes in petto hebben tijdens de Online Kijkdag!

Programma

Gezamenlijke opening13:30 uur
Workshopronde 113:45 – 14:45 uur
Pauze14:45 – 15:15 uur
Workshopronde 215:15 – 16:00 uur
Q&A met Accountmanager en afsluiten16:00 – 16:15 uur

Online-kijkdag-Kleinkunstig

Aanmelden

— Aanmeldingen zijn gesloten —

Voor een deelnameprijs van 15 euro per persoon kan je tijdens deze exclusieve middag de online workshops zelf beleven. We kijken er naar uit je digitaal te mogen ontvangen! Een digitaal ticket bestellen kan hieronder via het formulier.

Wij sturen geen filmopname naderhand, het gaat enkel om het live event.