Show menu

Presenteer jouw school met wervelende Open Dag workshops

De jaarlijkse Open Dag is een belangrijk moment waarop je als school veel potentieel nieuwe leerlingen, hun ouders en broertjes en zusjes ontvangt. Hoe is de sfeer, wat is het profiel van jullie school, welke activiteiten binnen en buiten de lessen wil je extra onder de aandacht brengen? Kortom: wat onderscheidt jullie school van andere scholen? Laat het zien met Open Dag workshops!

Open-dag-school-kleinkunstig

Breng sterke punten onder de aandacht

Met de inzet van Open Dag workshops en activiteiten van Kleinkunstig kun je laten zien waar jullie school voor staat. Zowel op inhoud als op sfeer en energie. Kunst, cultuur, digitale vaardigheden, muziek, sport, beweging, humor, saamhorigheid: je kunt die aspecten uitlichten die kenmerkend zijn voor jullie school. Leerlingen uit groep 7/8 leren zo jullie school en sterke punten goed kennen en beleven een wervelende Open Dag.

Voorbeelden van Open Dag workshops

In het aanbod van Kleinkunstig zitten veel workshops waarmee je jullie Open Dag extra kleur en dynamiek geeft. Als sportieve activiteit kun je een workshop Capoeira organiseren, of wat dacht je van een workshop Streetbeats als muzikaal intermezzo? Als bij jullie digitale vaardigheden een pijler zijn, dan kun je dit onderstrepen met bijvoorbeeld een workshop Game Design of een workshop Augmented Reality. En hoe leuk is het om iedereen via een workshop Zeefdrukken naar huis te laten gaan met een zelfbedrukte katoenen tas met het logo en/of motto van jullie school?

Verken de mogelijkheden van workshops voor jullie Open Dag

Er is veel mogelijk! Zo zijn veel van onze workshops voor de Open Dag ook ‘op inloop’ te organiseren. Bezoekers kunnen dan de hele dag een kijkje nemen of meedoen, zoals bij de workshop Team Artwork. Alle bezoekers kunnen bij Team Artwork een bijdrage leveren aan een gezamenlijk schilderij met door jullie gekozen thema.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je vragen, neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over de invulling van jullie Open Dag.

Team-artwork-opendag