Show menu

Organiseer een open dag met Kleinkunstig

Last minute een extra activiteit op jullie Open Dag?

De Open Dag is ieder jaar weer hèt moment om jullie school in de spotlight te zetten. Wat onderscheidt jullie? Ligt jullie focus op digitale media? Of op kunst en cultuur? Sport? 

Vaak zijn het ook dagen waar niet alleen potentiële nieuwe leerlingen komen, maar ook broertjes en zusjes. Ieder jaar weer de schone taak aan jullie om voor iedereen er een spetterende dag van te maken!

Ben je last minute nog op zoek naar een invulling om nét dat beetje extra te bieden waardoor jullie school in het oog springt? Kleinkunstig helpt hier vaak en graag aan mee.

Open-dag-school-kleinkunstig

Kleinkunstig biedt vele mogelijkheden om jullie kernwaarden uit te lichten

Een workshop Capoeira bijvoorbeeld voor een sportieve activiteit of een gave slagwerk workshop als muzikaal intermezzo. Of misschien is het leuk om iedereen een katoenen tas te laten zeefdrukken met het schoollogo! Vele workshops zijn ‘op inloop’ te organiseren waarbij bezoekers de hele dag een kijkje kunnen nemen of mee kunnen doen.

Hebben jullie digitale vaardigheden hoog in het vaandel? Hoe mooi is het dan om dit bij een Open Dag met een passende workshop te onderstrepen? De workshop Game Design of Augmented Reality is hiervoor erg geschikt.

Wil je naast de potentiële leerlingen ook de broertjes en zusjes een mooie dag meegeven? We kunnen een ballonartiest inschakelen die hen leert hoe ze zelf ballonfiguren kunnen maken. 

Kortom, neem gerust contact met ons op om jullie Open Dag helemaal startklaar te maken!