Kleinkunstig is in 2005 opgezet als aanbieder van workshops en voorstellingen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste aanbieder van workshops en voorstellingen in het voortgezet onderwijs. Persoonlijk contact, vakkundigheid en klantgerichtheid staan centraal bij ons.

Team Kleinkunstig

Wij werken met een team van jonge mensen elke dag weer aan de realisatie van uw evenement. Ons streven is elke keer opnieuw een mooi evenement te maken waarbij beleving en creativiteit centraal staan. Onze workshopdocenten zijn stuk voor stuk vakmensen. Met hen willen we de scholieren uitdagen om hun eigen creativiteit te gebruiken. Dat komt terug in de evenementen die we organiseren, maar ook binnen onze organisatie komt deze visie naar voren.

Wij geloven dat jongeren oneindig veel creativiteit in zich hebben. Dit zien wij als belangrijk verborgen kapitaal wat wij zichtbaar willen maken, willen laten voeden en vieren. Kleinkunstig wil dat jongeren door creatief te zijn bewust worden van hun eigen waarde en hun eigen kwaliteiten. Kleinkunstig wil de wereld van kunst en cultuur aan jongeren tonen.

Kleinkunstig zoekt voortdurend naar originele, creatieve vormen om workshops en voorstellingen aan te bieden. Met onze docenten en artiesten blijven wij steeds nieuwe ideeën ontwikkelen, waardoor ons aanbod steeds vernieuwend is.