Show menu

Kleinkunstig werkt alleen in het onderwijs. Onze projecten zijn volledig gericht op het ondersteunen van onderwijsinstellingen. We werken hoofdzakelijk op middelbare scholen, maar ook diverse MBO en HBO instellingen zijn onze klanten. Daarnaast verzorgen we ook workshops in het primair onderwijs.

Een kleine selectie van onze klanten:

  • De Ambelt Zwolle
  • Merlet College Mill
  • Commanderij College Gemert
  • Schaersvoorde College Dinxperlo
  • Nuborgh College Elburg
  • OCL Het Waterlant Leiden
  • OSG Schoonoord Zeist
  • Kentalis Compas
  • Stedelijk College Eindhoven

(en nog 100-den scholen!)

Reacties op onze workshops

Hanneke Boeve – De Ambelt Zwolle

“De workshops zijn prima gegaan, net als de vorige keer. Leerlingen vonden het leuk en waren trots op hun werk. Het was ook goed dat de graffiti assistent erbij was voor hulp. We vonden het opmerkelijk dat de docenten onze leerlingen zo goed wisten te begeleiden. Goed om te zien!”

Koert Elzinga – Merlet College Mill

“Ik ben zeer tevreden over deze dag. Ik ben niet bij alle workshops aanwezig geweest, maar ik hoor van mijn collega’s alleen maar positieve verhalen. Ik hoop nog vaker van jullie activiteiten gebruik te kunnen maken!”

Marijn Verbruggen – Commanderij College Gemert

“Wij zijn erg enthousiast over de dag. De leerlingen hebben genoten: ze hebben mooie dingen gemaakt of gedaan. De dag verliep naar mijn mening soepel! Ik heb vandaag in mijn klas gevraagd hoe de leerlingen de workshops hebben ervaren. Ze vonden de dag leerzaam en gezellig. Het was fijn dat een workshopdocent als coördinator fungeerde, want zo kon gemakkelijk met alle docenten worden gecommuniceerd. Ik had te weinig tijd om 11 docenten de weg te wijzen en te instrueren, dus dit was een goede oplossing.”

Joyce Koenders – Schaersvoorde College Dinxperlo

“De workshopdag op het Schaersvoorde is heel succesvol verlopen. Ik ben erg tevreden over de workshops en de organisatie door Kleinkunstig. Hartelijk dank hiervoor. Ik heb inmiddels enquêtes onder de leerlingen afgenomen en het gemiddelde cijfer dat de leerlingen gaven voor de dag was een 8,3! Daarnaast heb ik aan de leerlingen gevraagd welke workshop ze het leukste vonden en eigenlijk alle workshops werden genoemd. Ze hadden weinig op- of aan te merken, behalve dat ze liever de hele dag workshops zouden willen hebben, in plaats van alleen de ochtend. Dus dat is volgens mij alleen maar een groot compliment! Hartelijk bedankt voor de samenwerking!”

Henk IJmker – Nuborgh College Elburg

“Het was ronduit een perfecte dag. Het ging van een leien dakje. Ik ben heel positief over wat jullie aanbieden. Ik hoop tot volgend jaar!’

Margaret Hoogvliets – Commenius College Rotterdam

“In 1 woord: GEWELDIG! De workshopdocent had een hele leuke klik met de leerlingen. Zij slaagde erin om zelfs de meest verlegen types zover te krijgen om enthousiast met de workshop mee te doen. Ik als docent zag een hele leuke kant van de leerlingen, namelijk de creatieve kant. Een kant die je vanwege al de beslommeringen van het lesgeven soms niet ziet of het gaat aan je voorbij. Ook na afloop kwamen de leerlingen bij me langs om te reageren. In hun woorden: “Cool!”