Kleinkunstig B.V. – Esdoornstraat 3 – 8021 WB Zwolle – 038-4549911

Kleinkunstig werkt volgens het principe van Privacy by Design: Bij de ontwikkeling van alle producten en diensten wordt aandacht besteed aan privacy-verhogende maatregelen. We dragen zorg voor het verwerken van enkel noodzakelijke persoonsgegevens en een verantwoorde en zorgvuldige behandeling. Zie voor meer informatie: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacycheck/privacy-design.

Kleinkunstig verzamelt persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van onze werkzaamheden, te weten de organisatie van workshops, cultuurdagen en andere evenementen op scholen en bij bedrijven.

Het gaat om de volgende persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens van de school of organisatie
  • Klassenlijsten met voor- en achternamen en leerling nummer
  • Contactgegevens (e-mail, telefoonnummer) van de klant
  • Functienaam
  • Betalingsgegevens van de school. Denk daarbij aan CJP-nummer, rekeningnummer enzovoorts.

 

Online gegevens die we verzamelen (cookies):

  • Analytische cookies, we analyseren daarmee gedrag van bezoekers op onze website. Hiermee verbeteren we de website.
  • Advertentie cookies, deze cookies gebruiken we om op maat gemaakte aanbiedingen te doen, bijvoorbeeld via sociale media.
  • We plaatsen geen cookies van derden.

 

Wij maken gebruik van uw persoonsgegevens, maar waarom?

Kleinkunstig heeft uw persoonsgegevens nodig voor verschillende doeleinden; wanneer u een klant bent van Kleinkunstig is het van belang dat wij weten met wie wij contact hebben, hoe we u kunnen bereiken en voor welk bedrijf u werkt. Ook noteren wij soms bijzonderheden, zoals dat iemand met zwangerschapsverlof is.

Wij bewaren de verzamelde gegevens van een georganiseerd evenement zodat we structureel kunnen terugkijken naar onze evenementen.

 

Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

Ons systeem
Wij verzamelen uw gegevens in ons systeem, genaamd Strakt. Wij dragen uiteraard zorg voor een goed beveiligde gegevensoverdracht en -opslag. Voor de online inschrijving (meer uitleg zie kopje hieronder) vindt de gegevensoverdracht met een wachtwoord over een beveiligde SSL-verbinding plaats. Alle gegevens, dus ook de bovengenoemde persoonsgegevens, worden op een eigen server opgeslagen waartoe enkel medewerkers geautoriseerd zijn. Acties op deze gegevens worden gelogd.

Hoelang houden wij uw gegevens in ons bestand?
Wij bewaren contactgegevens om eventuele nieuwe evenementen te kunnen organiseren op uw school. Wij bewaren alleen de naam, functie en contactgegevens van contactpersonen van de school. Daarnaast bewaren we alle gegevens van het evenement zelf, hier kan (wanneer dit iemand anders is geweest dan de contactpersoon) ook een naam en telefoonnummer van een locatiecontact tussen staan. Deze gegevens worden bewaard zolang Kleinkunstig bestaat, tenzij u verzoekt uw gegevens te verwijderen. Zie ook hieronder.

Online inschrijving

In de online inschrijving kunnen leerlingen zelf kiezen aan welke workshops ze deelnemen. Wij maken daar roosters en presentielijsten mee voor de school. De persoonsgegevens die wij nodig hebben voor het uitvoeren van de online inschrijving zijn; de volledige naam, de klas en het leerling nummer van de deelnemende leerlingen. Deze gegevens gebruiken wij om roosters te maken en op juistheid te controleren, zodat de evenementen goed verlopen. Zonder deze gegevens is dit onmogelijk. De gegevens van de leerlingen worden ook voor niets anders gebruikt dan de online inschrijving. De gegevens worden door de scholen, die met ons een overeenkomst aangaan, aan ons verstrekt via het online systeem. Via dit systeem worden de gegevens veilig en geëncrypt opgeslagen op de server.

Hoelang houden wij de gegevens van leerlingen in ons bestand?

Gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.

De dag na het plaatsvinden van de Cultuurdag worden alle gegevens van de leerlingen permanent verwijderd. Dit is een automatisch proces en hier wordt een log van bijgehouden. Ook alle gegenereerde overzichten (roosters en presentielijsten) worden de dag na het evenement permanent verwijderd.

Wat kunt u doen?

U kunt te allen tijde, wanneer u maar wilt, contact met ons opnemen om de gegevens die wij van u verzameld hebben in te zien, aan te passen of te wissen.

Neem dan gerust contact op via [email protected] of bel naar 038-4549911. Wij verwerken uw verzoek binnen 4 weken.