Show menu

Kerstspecial!

Wil je jouw studenten met een positieve boost de kerstvakantie in laten gaan? Dat kan met de ‘Kerstspecial’ van muzikanten Tim en Erik van de band Handsome Poets. Samen met de studenten blikken zij in deze muziekvoorstelling vooruit naar de tweede helft van het studiejaar. Een interactieve en energieke special, die perfect past bij de periode rond kerst en oud & nieuw.

Van terugblik tot sing-a-long

Wat zijn goede voornemens van de studenten? En hebben ze al een idee hoe ze die voor elkaar gaan krijgen? Wat waren hoogtepunten van de eerste helft van het studiejaar? In deze voorstelling staan Tim en Erik stil bij herinneringen, houden een schoolquiz op maat én brengen een onvergetelijke Christmas sing-a-long! Zo zorgen ze voor een vrolijke en open sfeer, en gaan alle studenten met een muzikale boost de vakantie in.

Tips

Benieuwd naar meer voorstellingen van Kleinkunstig voor in het middelbaar beroepsonderwijs? Kijk dan ook eens bij de breakdance voorstelling Sterk in het leven of de aangrijpende voorstelling Jongen, je moeder. Ons aanbod bevat voor ieder wat wils. Er zit vast iets voor jullie bij!

Over Tim en Erik

Tim van Esch en Erik Schurman zijn respectievelijk leadzanger/singer-songwriter en producent van de indiepopband Handsome Poets. Ze geven regelmatig voorstellingen op scholen en hebben veel ervaring met het inspireren en enthousiasmeren van jongeren.