Show menu

Themaworkshops 4-5 mei

vrijheid-mbo-workshops-4-5-mei

Kunstenaars hebben altijd de kracht gehad om vrijheid te omarmen en uit te dragen, en nu krijgen jouw studenten de kans om hieraan deel te nemen. In samenwerking met Bevrijdingsfestival Overijssel, Stadkamer en Fonds CEZ heeft Kleinkunstig 8 inspirerende workshops ontwikkeld rondom het thema ‘Vrijheid’. Of je studenten nu graag willen leren tekenen als een cartoonist, creatieve illustraties willen maken, boeiende superimpose foto’s willen creëren, of hun eigen podcast willen starten, er is voor ieder wat wils!

Deze workshops zijn geschikt voor studenten van alle niveaus en leeftijden. We passen ze graag aan om aan de specifieke behoeften van jouw studenten te voldoen. Ons doel is om jouw studenten uit te dagen om na te denken over hoe ze zichzelf kunnen uiten, zonder angst of beperkingen, en met respect voor andere standpunten. Samen gaan we diepgaande vragen behandelen, zoals: Wat betekent vrijheid voor mij persoonlijk? Hoe kan ik mezelf vrijelijk uitdrukken en wat zijn de grenzen? Hoe beïnvloedt de media onze vrijheid en interactie met anderen? Maar we beperken ons niet tot praten alleen. We gaan vooral ook creatief aan de slag met de studenten om hun visie op vrijheid in beelden uit te drukken.

De workshops die we aanbieden rondom het thema Vrijheid zijn:

  1. Cartoon tekenen
  2. Illustratie
  3. Superimpose fotografie
  4. Vloggen
  5. #DitBenIk theater
  6. Rap
  7. Podcast
  8. Spoken word

Of het nu gaat om cartoon tekenen of spoken word, er is voor elk talent en interessegebied iets te ontdekken. Neem contact met ons op en vier de vrijheid met ons in de periode rond 4 en 5 mei! Het wordt een creatief feest dat jouw studenten niet snel zullen vergeten. We kijken er enorm naar uit om samen met jou en jouw studenten de kracht van kunst en vrijheid te vieren.