Show menu

Tune in op school!

Tune In! van Tim en Erik van de band Handsome Poets is een muzikale, interactieve en uitnodigende show die perfect aansluit bij een belangrijke mijlpaal: het eindexamen. In deze voorstelling nemen Tim en Erik samen met de leerlingen verschillende verwachtingen onder de loep. Verwachtingen over het naderende eindexamen, het leven na school, verwachtingen over zichzelf en de druk die ze kunnen voelen van de verwachtingen van anderen. Welke muziek past daarbij?

Boost tijdens een cruciale periode

Met hun energie en oprechte aandacht creëren Tim en Erik een open en veilige sfeer. Hierin spelen ze een quiz met de leerlingen, halen ze herinneringen op en kijken ze vooruit naar het leven na school. Wie gaat studeren? Neemt iemand een tussenjaar? Of gaat iemand aan het werk? Feiten en andere wetenswaardigheden over de schooltijd spelen hierbij een belangrijke rol. Tim en Erik leggen verschillende situaties voor aan de leerlingen, gebaseerd op informatie uit een voorgesprek met de school. Tijdens Tune In! doen de leerlingen actief mee, wat zorgt voor een persoonlijke en energieke voorstelling die je leerlingen zeker een boost zal geven tijdens deze belangrijke periode!

Voorstelling voor een andere periode?

Tim en Erik bieden ook twee andere voorstellingen die gericht zijn op andere belangrijke periodes. De voorstelling Kick Start richt zich op de start van het schooljaar. Daarnaast is de Kerstspecial van Handsome Poets een voorstelling waarin wordt teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar het nieuwe jaar en alle goede voornemens.

Tips

Op zoek naar meer voorstellingen voor jouw leerlingen? Bekijk ook eens de voorstelling Dit is geen wedstrijd van Piepschuim over prestatiedruk, of Amar speelt Ali, een voorstelling over integratie, vooroordelen en identiteit.

Over Tim en Erik

Tim van Esch en Erik Schurman zijn de leadzanger en de producent van de indiepopband Handsome Poets. Ze verzorgen voorstellingen voor het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Als geen ander weten zij jongeren te inspireren en te enthousiasmeren.