Voorstelling Alles valt

Twee mensen staan hoog op een dak. Ze balanceren op de rand. En dan… vallen de twee mensen van het dak. Iedereen ziet ze vallen. 100 meter nog. Toeschouwers kijken naar de vallende mensen alsof het hun niet aangaat: ‘niet mijn probleem, toch?’. De vallende mensen vallen verder. Enkele seconden nog. Dan gebeurt er iets wat niemand aan zag komen… 

Wat doe jij als het onheil nadert?

‘Alles valt’ is een interactieve, ritmische en muzikale theatervoorstelling over huidige wereldproblematiek. Verpakt in een verhaal over twee vallende mensen laat het duo van Alles Valt de leerlingen nadenken over naderend onheil. Wordt er alleen naar gekeken of komt iemand in actie? 

Tips

Ben je op zoek naar meer interactieve voorstellingen voor jouw leerlingen in het voortgezet onderwijs? ’Remix 2.1’ is een unieke muzikale voorstelling waarbij de leerlingen zelf op het podium staan en zo meer ontdekken over remixen. Of neem een kijkje bij BEATS van De Vuilnismannen, waarbij de leerlingen ook zélf aan de slag gaan – letterlijk en figuurlijk!

Over Alles Valt

Theatergroep Alles Valt bestaat uit Judith Borgers & Rick Snelderwaard. Twee geëngageerde makers die alledaagse problemen in hun beeldende verhalen willen vangen en daarbij de interactie met het publiek zoeken. Zij zetten daarvoor metaforen, ritmische teksten en groteske rollen in. En zo nu en dan een lied. Voor de afwisseling. 

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: muzikale theatervoorstelling
  • Door: Alles valt
  • Thema: klimaat
  • Duur: 25 minuten
  • Opbouw: 45 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 65/90
  • Geschikt voor: leerjaren 3 t/m 6

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Alles valt