Show menu

Topdrukte in zicht!

Weken voor vakanties zijn ontzettend populair

Wat een mooie weken hebben we met Kleinkunstig achter de rug. We draaien volop workshops, projectdagen en Cultuurdagen. Ondertussen aarzelen scholen niet om ook van zich te laten horen voor de weken richting de zomervakantie.

We merken dat -zoals verwacht en hopelijk bij jullie ondertussen al bekend- er piekdrukte ontstaat in die weken. Op sommige dagen organiseren we mooie Carte Blanche dagen; verrassingsworkshops. Zo kunnen we zo veel mogelijk scholen voorzien van workshops. Wil jij liever workshopdagen op maat? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op en overleg met jouw contactpersoon welke dagen daar nog beschikbaar voor zijn.  

Aan de slag!

Als je nu jullie culturele activiteit plant, kunnen wij onze workshopleiders zo slim mogelijk inzetten en ervoor zorgen dat jullie voorkeursprogramma ook georganiseerd kan worden. Ter voorbereiding hierop hebben we de afgelopen maanden sollicitatiegesprekken gevoerd met tientallen nieuwe workshopleiders en ons organisatieteam uitgebreid.

Er is echter één ding dat wij niet kunnen en jij wel: de datum kiezen van de culturele dag en de inhoud vastleggen. Ben jij van plan om vanaf half juni workshops te organiseren? Boek zo snel mogelijk! Het is fijn als je verschillende voorkeursdata hebt waar je met jouw contactpersoon naar kan kijken om jouw programma naar wens te kunnen organiseren.

Zit je vast aan een specifieke datum? Dan is het prettig als je flexibel bent in de keuze van workshops. Zo kunnen we een inspirerend en spetterend programma van maken.

Inspiratie opdoen?

Lees eens hoe andere scholen de workshops en Cultuurdagen van Kleinkunstig hebben ervaren. Bijvoorbeeld het Gomarus College in Groningen of het Singelland in Burgum.