Voorstelling No Excuses, No Limits

Redouan Ait Chitt, bekend onder zijn artiestennaam REDO, trekt als professioneel danser en spreker de wereld over om zijn kunst en visie te delen door middel van shows, workshops, lezingen en deelnames aan wedstrijden. Een carrière als danser leek echter voor hem niet direct voor de hand liggend… In zijn voorstelling deelt REDO zijn unieke levensverhaal en visie, gebaseerd op het idee dat je met de juiste instelling, persoonlijke inzet, en de moed om uit je comfortzone te stappen, je eigen grenzen kunt verleggen.

‘No Excuses, No Limits’

REDO werd zonder medische verklaring geboren met een korte rechterarm zonder ellebooggewricht, in totaal vijf vingers – twee aan zijn rechter- en drie aan zijn linkerhand – geen rechterheup en een korter rechterbeen, dat is verlengd met een prothese. Door veel te vallen en weer op te staan ontdekte hij zijn ware passie: dansen. Na deze voorstelling zal zijn levensmotto ‘No Excuses, No Limits’ nog lange tijd weerklinken in de gangen.

Tips

Op zoek naar meer inspirerende en motiverende voorstellingen voor studenten in het middelbaar beroepsonderwijs? In Empowermance deelt hiphopexpert Andy Ninvalle zijn verhaal over het vormgeven van je eigen pad. Of bekijk Spot van Amar & Michael, een voorstelling over identiteit, keuzes maken, en het ontdekken van meer overeenkomsten met anderen dan je in eerste instantie zou denken.

Over REDO

Zijn unieke aanpak, onstuitbare wilskracht en doorzettingsvermogen hebben REDO tot een topdanser gemaakt. In 2019 ontving hij de meest prestigieuze Nederlandse dansprijs, ‘de Zwaan’. In mei 2021 had REDO de eer om de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam te openen.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans en voordracht
  • Door: REDO
  • Thema: empowerment en motivatie
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 60 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 240/300
  • Geschikt voor: alle studiejaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 1334 euro
  • 2 voorstellingen: 1734 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling No Excuses, No Limits