Voorstelling Revolutie van de Verleiding

“De Revolutie van de Verleiding” is een voorstelling die studenten niet alleen uitdaagt om kritisch na te denken, maar ook om bewuste keuzes te maken in een wereld vol verleidingen. Deze verleidingen komen in vele vormen, waarbij sommige positieve gevolgen hebben, zoals het volgen van een passie. Echter, er zijn ook verleidingen die minder gunstige effecten kunnen hebben, zoals de impulsieve aankoop van producten die we niet nodig hebben, het aangaan van onnodige abonnementen, of het maken van riskante keuzes.

De verleiding van online aankopen

In het huidige digitale tijdperk is een belangrijk aspect van verleiding de wereld van online aankopen. Met een paar klikken kunnen studenten toegang krijgen tot een oneindig aanbod van producten en diensten, waardoor de kans op impulsaankopen toeneemt. “De Revolutie van de Verleiding” belicht niet alleen de verlokkingen die we in het dagelijks leven tegenkomen, maar zet studenten ook aan tot nadenken over de gevaren en verleidingen van online winkelen.

Studenten worden gestimuleerd om de impact van digitale reclame, sociale media influencers, en ’te mooi om waar te zijn’-aanbiedingen te herkennen. De voorstelling laat zien hoe makkelijk het is om meegezogen te worden in de digitale wereld van koopjes en hoe belangrijk het is om daar bewust mee om te gaan. Door de valkuilen van online shoppen te onderzoeken, zoals verborgen kosten, het risico op fraude, en de druk om bij te blijven met trends, leren studenten de ware kosten van hun online gedrag in te zien.

Tips

Wil je nog andere voorstellingen bekijken die gaan over online gedrag? Kijk dan ook eens bij de voorstellingen Online en #Mooiniet van Theatergroep Drang. Deze voorstellingen belichten een hele andere kant van online gedrag.

Over Lonneke van Leth Dans

Lonneke van Leth Dans inspireert studenten om de kracht van hun verbeelding te verbinden met de expressieve wereld van dans door middel van indrukwekkende voorstellingen. Haar voorstelling sluit perfect aan bij studenten door maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken en aan te zetten tot openheid en zelfreflectie.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans
  • Door: Lonneke van Leth Dans
  • Thema: Omgaan met geld
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 150/240
  • Geschikt voor: studiejaar 1 en 2

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 3 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 2071 euro
  • 2 voorstellingen: 3107 euro
  • 3 voorstellingen: 5178 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Revolutie van de Verleiding