Tune in voor jouw studenten!

Tune in! van Tim en Erik van de band Handsome Poets is een muzikaal, interactief en uitnodigend optreden dat bedoeld is als kick start aan het begin van een nieuw opleidingsjaar. Met deze voorstelling nemen Tim en Erik samen met de studenten allerlei verwachtingen onder de loep. Verwachtingen voor het komende jaar, het leven na je opleiding, verwachtingen over jezelf en de druk die je kunt voelen van de verwachting van anderen. Welke tunes horen daarbij?

Kick start met een boost

Tim en Erik zorgen met hun energie en oprechte aandacht voor een open en veilige sfeer. Daarin spelen ze met de studenten een quiz, zetten ze een docent in het zonnetje en halen ze herinneringen op. Feiten en andere wetenswaardigheden over de opleiding spelen daarin een belangrijke rol. Tim en Erik leggen de studenten verschillende situaties voor, gebaseerd op informatie uit een voorgesprek met de opleiding. Tijdens Tune in! doen de studenten actief mee. Zo ontstaat een persoonlijke en energieke voorstelling, die je studenten zeker een boost zal geven!

Voorstelling rond andere periode?

Deze voorstelling is ook te boeken voor een andere specifieke periode in het jaar, zoals rond examens of de kerstperiode. Met een echte Christmas Sing-a-Long is het een leuke manier om terug te blikken en vooruit te kijken. Maar er zijn ook andere invalshoeken mogelijk. Tim en Erik ’tunen in’ op jullie ideeën en behoeften!

Tips

Ben je op zoek naar meer voorstellingen voor jouw studenten? Kijk dan ook eens bij de voorstelling Handsome Poets op school. Of check Amar speelt Ali, een voorstelling over integratie, vooroordelen en identiteit.

Over Tim en Erik

Tim van Esch en Erik Schurman zijn de leadzanger en de producent van de indiepopband Handsome Poets. Ze verzorgen voorstellingen voor het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Als geen ander weten zij jongeren te inspireren en te enthousiasmeren.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

 • Genre: muziek en theater
 • Door: Tim van Esch en Erik Schurman
 • Thema: kick start, kennismaken, verwachtingen
 • Duur: 45 minuten
 • Opbouw: 60 minuten
 • Max. groepsgrootte (school/theater): 125/250
 • Geschikt voor: alle studiejaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 4 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

 • 1 voorstelling: 1780 euro
 • 2 voorstellingen: 2155 euro
 • 3 voorstellingen: 2530 euro
 • 4 voorstellingen: 2905 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Tune in voor jouw studenten!