Voorstelling Empowermance

Danser en performer Andy Ninvalle gelooft dat er altijd ‘iets’ is geweest. Hij zoekt en vindt om dat ‘iets’ vorm te geven. Van (ogenschijnlijk) niets naar iets! Met zijn performance inspireert Andy de studenten die zijn voorstelling bijwonen: ‘Empowermance’. Andy gebruikt daarvoor iets wat voor iedereen beschikbaar is, maar dat niet iedereen ziet of voelt. Maar, als hij aan de slag gaat… voel en zie je alles!

Jij bepaalt wat het wordt!

‘Empowermance’ is heel veel. Het is georganiseerd geluid, spontaan praten en willekeurige moves. Het is een unieke kans om mogelijkheden te benutten. En het is een kans om te genieten. Zoals ook in het echte leven. Sterker nog: ‘Empowermance’ is het echte leven! Andy laat in deze energieke en bekrachtigende voorstelling aan de studenten zien hoe mooi ze het zelf kunnen maken. Dus: pak die kans, want jij bepaalt wat het wordt!

Tips

Ben je benieuwd naar meer voorstellingen die jouw studenten een boost geven? Kijk dan eens bij Handsome Poets op school: een aansprekende voorstelling over creativiteit en je eigen ideeën ontdekken. Of wat dacht je van Maak je dromen waar van Jo de Rijck? Doldwaas én inspirerend.

Over Andy Ninvalle

Andy Ninvalle is niet alleen groot kenner van hiphop en rap, hij beheerst het genre zelf ook tot in de puntjes. Voor jongeren maakt hij educatieve, energieke en motiverende voorstellingen, waarin hiphop, rap en beatbox terugkomen. Als danser werkt hij in zijn voorstellingen geregeld samen met andere dansers.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: hiphop, beatbox
  • Door: Andy Ninvalle
  • Thema: empowerment en motivatie
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 30 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 150/180
  • Geschikt voor: alle studiejaren

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Empowermance