Voorstelling Handsome Poets op school

Wat is inspiratie? Hoe herken je een goed idee? En wat doe je als je geen ideeën hebt (denk je)? Een goed idee krijgen is misschien wel het belangrijkste, maar ook het lastigste van elk creatief proces! Want je kunt geweldig leren tekenen, uren oefenen tot je de beste drummer bent of jezelf enorm trainen in het werken met AI: een goed idee maakt het verschil. In deze speciaal voor jongeren gemaakte voorstelling nemen Tim en Erik van de band Handsome Poets de studenten mee op een creatief avontuur. 

Hoe kom je op ideeën?

Hoe zijn Tim en Erik zelf begonnen? Hoe kwamen zij op ideeën, en hoe werkten ze die uit? Een leuke anekdote is hoe een slecht verstaanbaar spraakbericht uiteindelijk tot een 3FM-megahit leidde. Juist het misverstand zorgde voor succes. Met muziek, verhalen en interactie met de studenten onderzoeken Tim en Erik wat een idee maakt tot een goed idee. Wat heeft de band uiteindelijk van de antikraak-boerderij waar ze repeteerden gebracht tot een act die op het hoofdpodium van Pinkpop stond? De studenten worden in deze voorstelling ook uitgedaagd om stil te staan bij hun eigen ideeën. Met welk idee willen zij aan de slag?

Tips

Benieuwd naar meer voorstellingen waarmee je jouw studenten inspireert en aan het denken zet? Kijk eens bij de rest van ons aanbod, zoals de voorstelling Het verrotte leven van Floortje Bloem, een hedendaagse bewerking van het boek van Yvonne Keuls. Of wat dacht je van Warming Up, een voorstelling over klimaatverandering.

Over Handsome Poets

De indiepopband Handsome Poets heeft wel wat goede ideeën gehad de afgelopen jaren. Zo speelden ze alle grote festivals plat, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ook schreven ze de tune voor de Olympische Spelen in Londen en werd hun nummer Sky on Fire gebruikt in een grote Hollywoodfilm. Hun kast puilt uit van de platina platen en andere prestigieuze muziekprijzen. Energie, plezier en muzikaliteit kenmerken hun optredens

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

 • Genre: muziek en theater
 • Door: Handsome Poets
 • Thema: creativiteit en veerkracht
 • Duur: 45 minuten
 • Opbouw: 60 minuten
 • Max. groepsgrootte (school/theater): 125/250
 • Geschikt voor: alle studiejaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 4 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

 • 1 voorstelling: 1780 euro
 • 2 voorstellingen: 2155 euro
 • 3 voorstellingen: 2530 euro
 • 4 voorstellingen: 2905 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Handsome Poets op school