Voorstelling Mash Up!

Nadat de drummer heeft afgetikt, kan de show beginnen! Are you ready for a Mash Up!? De voorstelling Mash Up! geeft studenten een kijkje in de keuken van de popmuziek. In deze spetterende live show zetten vijf topmuzikanten een uniek popconcert neer, waaraan de studenten zelf actief meedoen!

Samen een nieuwe song maken

Mash Up! is een educatieve voorstelling met veel interactiviteit. De muzikanten halen songs ‘uit elkaar’ en laten zo aan de studenten zien wat de rol is van elk muziekinstrument, en hoe de instrumenten samen een geheel vormen. Zo belangrijk is samenwerken! Ook ontdekken de studenten hoe popsongs in elkaar zitten. Vervolgens combineert de band met aanwijzingen van de studenten verschillende songs. Dat leidt tot  een muzikaal avontuur langs diverse songs en genres, waarmee de studenten en de band samenwerken aan een nieuwe hit! Deze voorstelling kan meerdere keren per dag worden gegeven. 

Tips

Ben je nieuwsgierig naar meer voorstellingen van Kleinkunstig die jouw studenten inspireren en motiveren? Kijk ook bij Handsome Poets op school, een voorstelling over creativiteit en je ideeën tot leven wekken. Er zijn ook voorstellingen die een specifiek thema behandelen, zoals Tinmendo, een interactieve en humoristische voorstelling over de opwarming van het klimaat. 

Over Mash Up!

De zangeres, toetsenist, bassist, drummer en gitarist van de band Mash Up! behoren tot de top van de Nederlandse muzikanten. Ze hebben jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland. De band stemt de voorstelling af op de studenten en het moment. Elke voorstelling heeft daarmee een uniek karakter en sluit aan op jullie wensen. 

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: interactieve popmuziek
  • Door: Mash Up!
  • Thema: pop, muziekmix
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte: 250
  • Geschikt voor: studenten t/m 18 jaar

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Mash Up!