Voorstelling No Story, Just Life

‘No Story, Just Life’, het levenswerk van Georgios Lazakis in samenwerking met Izak Boom, is een meeslepende muziektheatervoorstelling waarin Georgios zijn levensverhaal vertelt via persoonlijke nummers. Na meerdere try-outs op onder andere poppodia en scholen, brengt hij de voorstelling naar het grotere publiek! Binnenkort verschijnt tevens het gelijknamige album.

‘Griekenland; daar ligt de geschiedenis. In Nederland ligt de toekomst.’

De voorstelling vertelt het verhaal van de eerste generatie arbeidsmigranten uit de jaren zestig en zeventig, waaronder Grieken, Italianen, en Spanjaarden, die naar Nederland kwamen voor een nieuw begin.

Als zoon van migranten werd Georgios thuis omgeven door Griekse tradities, terwijl hij buiten de deur opgroeide met de Nederlandse cultuur. De mogelijkheden die decennia terug aan migranten werden geboden, worden nu benut door hun afstammelingen, Georgios incluis. Hoewel hij in zijn jeugd vergelijkbaar productiewerk verrichtte als zijn voorouders, koesterde hij de droom om muziek te maken en samen te werken met zijn muzikale helden.

Op het toppunt van zijn carrière, net na het winnen van een talentenjacht, nationale bekendheid met een succesvolle band, het uitbrengen van een debuutalbum en het neerzetten van een fantastische show, net op de drempel van internationale faam… slaat het noodlot toe.

‘No Story, Just Life’ is het bijzondere en inspirerende verhaal van Georgios’ persoonlijke ontwikkeling en de reis van vier generaties.

Tips

Benieuwd naar meer inspirerende voorstellingen uit ons aanbod? Kijk dan ook eens bij Empowermance van Andy Ninvalle. Of de muzikale voorstelling Het is geen wedstrijd van Piepschuim.

Over

Georgios Lazakis gelooft in de verbindende kracht van muziek. Hij zet zich in voor de ontwikkeling van zelfvertrouwen bij jongeren. Als rapper, dichter, muziekproducent en oprichter van de School of HeART Knocks, verenigt hij mensen middels muziek, educatieve workshops, motiverende lezingen en kunst. Hij werd erkend in de Kleurrijke Top 100, een lijst met invloedrijke Nederlanders.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

 • Genre: Muziektheater
 • Door: Georgios Lazakis en Izak Boom
 • Thema: motivatie en zelfontwikkeling
 • Duur: 50 minuten
 • Opbouw: 60 minuten
 • Max. groepsgrootte (school/theater): 120/200 leerlingen
 • Geschikt voor: alle studiejaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 4 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

 • 1 voorstelling: 2000 euro
 • 2 voorstellingen: 3067 euro
 • 3 voorstellingen: 4000 euro
 • 4 voorstellingen: 4800 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling No Story, Just Life