Voorstelling Dis Order

“Dis Order” is een indrukwekkende voorstelling die zich richt op de complexe wereld van eetstoornissen en het verlies van zelfbeeld, bedoeld voor studenten uit alle studiejaren. Met het magische poppenspel van Cat Smits wordt het verhaal verteld van een meisje dat op een dag ‘Annie’ ontmoet. Aanvankelijk verschijnt Annie als een steunende vriendin, die naast het meisje staat in uitdagende tijden. Hun band verdiept zich, totdat Annie’s ware aard als een overheersende en tirannieke kracht duidelijk wordt.

Uit de greep van ‘Annie’ komen

Annie onthult zich als een bedreigender figuur dan eerst gedacht. Het meisje worstelt om aan Annie’s verstikkende invloed te ontsnappen. De doorbraak komt wanneer ze ontdekt dat Annie eigenlijk een deel van haarzelf is. Annie belichaamt het duister maar symboliseert ook een verlangen naar meer, naar iets dat je optilt boven het dagelijkse. De vraag rijst of het meisje echt klaar is om Annie voorgoed achter zich te laten. Cat Smits is ervaringsdeskundig en maakte deze persoonlijke voorstelling speciaal voor een jong publiek.

Tips

Op zoek naar meer theaterproducties die belangrijke sociale kwesties aansnijden? Bekijk de interactieve muziekvoorstelling Warming up, over natuur en milieu. Of ervaar Het verrotte leven van Floortje Bloem, een dansvoorstelling die de schoonheid van kwetsbaarheid belicht in een harde wereld.

Over Cat Smits Company

Cat Smits Company (CSC) staat bekend om haar voorstellingen waarin poppenspel, lichaamstaal, dans, gesproken woord, schaduwspel, videokunst en muziek samenkomen. De producties zijn rijk aan actuele thema’s en trekken de aandacht door hun gelaagdheid en magische uitvoering. Cat Smits vertelt over “Dis Order”: “Dit is mijn meest persoonlijke voorstelling, en daarmee ook de meest angstaanjagende die ik ooit heb gemaakt. ‘Dis Order’ behandelt thema’s als eetstoornissen, zelfafkeer, chaos in het hoofd en het verliezen van jezelf; mijn verhaal over tien jaar leven met een eetstoornis. Deze voorstelling is bedoeld om jongeren te bereiken, maar is tevens een dankbetuiging aan iedereen die mij steun en liefde heeft geboden, waardoor ik nu hier sta.”

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: Theater
  • Door: Cat Smits
  • Thema: eetstoornis
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 60 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 150/200
  • Geschikt voor: alle studiejaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 2414 euro
  • 2 voorstellingen: 3408 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Dis Order