Voorstelling Seks enzo

“Seks enzo” is een voorstelling die als doel heeft de seksuele gezondheidskennis van jongeren te vergroten. Deze show, rijk aan educatief entertainment, biedt betrouwbare informatie op een manier die zowel positief, respectvol, inclusief als humoristisch is. Gezien de lange weg die seksuele educatie in het onderwijs te gaan heeft, raadt de minister van OCW scholen aan om het voortouw te nemen in het bieden van accurate informatie over seksualiteit en seksuele gezondheid.

Gebaseerd op onderzoek, veilig en met respect

In een tijd waarin jongeren voornamelijk via internet en sociale media over seksualiteit leren, is het van cruciaal belang dat ze goed voorgelicht worden. De voorstelling ‘Seks enzo’ is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Onderwerpen als instemming, gender, diversiteit, flirten, sexting, maagdelijkheid, porno en anatomie, worden allemaal op een veilige en respectvolle manier besproken. De show kan worden uitgebreid met workshops in kleinere groepen voor diepgaandere gesprekken.

Tips

Op zoek naar andere voorstellingen die aansluiten bij dit thema? ’t Is stil aan de overkant vertelt over twee hechte voetbalvrienden, waarbij één van hen zich als homo identificeert. Of kijk eens bij de voorstelling #Mooiniet van Drang.

Over Stichting Tussen de Lakens

Stichting Tussen de Lakens zet zich in om zowel jongeren als volwassenen toegankelijk advies, ondersteuning en begeleiding te bieden bij een gebrek aan betrouwbare informatie en vragen over hun seksuele gezondheid, oriëntatie of ervaring. Het doel van de stichting is mensen zodanig te informeren dat ze bewuste keuzes kunnen maken omtrent hun seksuele gezondheid en die van anderen respecteren, met nadruk op plezierige, vrijwillige en veilige seksuele relaties en het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zou je graag voor docenten of ouders een workshop willen organiseren over dit onderwerp, dan kan dat ook. Je kan via deze link meer informatie vinden.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: ‘edu-tainment’ show
  • Door: Stichting Tussen de Lakens
  • Thema: jongeren en seksualiteit
  • Duur: 70 minuten
  • Opbouw: 180 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 120/150
  • Geschikt voor: alle studiejaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 3 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 2667 euro
  • 2 voorstellingen: 4000 euro
  • 3 voorstellingen: 4267 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Seks enzo