Voorstelling 't Is stil aan de overkant

Twee beste vrienden staan op het punt om door te breken als profvoetballers. Daarmee begint de voorstelling ‘’t Is stil aan de overkant’. Maar dan wordt duidelijk dat één van de twee een groot geheim met zich meedraagt. Daardoor loopt alles anders dan verwacht en komt er heel veel op het spel te staan. 

Hoe blijf je trouw aan jezelf?

STOOK brengt met ‘’t Is stil aan de overkant’ een energieke voorstelling, waarin de worsteling met seksualiteit gepaard gaat met een verhaal over beste vrienden zijn. Hoe maak je je omgeving duidelijk wat er écht in je omgaat? Hoe blijf je trouw aan jezelf? En wat als je erachter komt dat je beste vriend homo is? Deze voorstelling brengt het onderwerp homoseksualiteit op een verantwoorde manier onder de aandacht en biedt daarmee een goed uitgangspunt voor een nagesprek. Hoe hebben de studenten de voorstelling beleefd en hoe kijken zij zelf tegen dit onderwerp aan?

Tips

Ben je benieuwd naar meer voorstellingen over actuele thema’s voor jouw studenten? Check dan eens Het is geen wedstrijd van Piepschuim. Een muzikale theatervoorstelling over de vraag of je in deze tijd van presteren altijd maar de beste moet zijn. Of kijk bij de dansvoorstelling Een Romeo en Julia, die zich afspeelt in en rond een asielzoekerscentrum en gaat over twee jonge mensen die een verboden liefde beleven. 

Over STOOK

Jeroen Dekkers en Sem Klarenbeek vormen als acteurs en makers het creatieve hart van STOOK. Ze werken daarbij samen met diverse gerenommeerde makers. STOOK brengt actuele en maatschappelijke thema’s onder de aandacht in voorstellingen voor jongeren en jongvolwassenen. STOOK wil deze doelgroep graag aan het denken zetten en met elkaar in gesprek laten gaan. STOOK maakt dynamisch theater met humor, dat soms schuurt en snijdt, maar vooral toegankelijk is. 

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dynamische voorstelling
  • Door: STOOK
  • Thema: vriendschap, (homo)seksualiteit
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (met nagesprek/zonder nagesprek): 60/120
  • Geschikt voor: alle studiejaren

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling 't Is stil aan de overkant