Voorstelling Like you

Hoe blijf je jezelf ondanks alles wat je voorbij ziet komen op social media zoals TikTok en Instagram? Daar lijkt alles perfect: iedereen is er gelukkig, knap en succesvol. Moet je jezelf daar aan spiegelen? Wat als je je eigenlijk steeds onzekerder voelt als je op social media ziet dat anderen meer volgers hebben, met de coolste spullen bij de hipste feestjes zijn en op elke post veel likes krijgen? 

Durf jezelf te blijven

In de dansvoorstelling ‘Like you’ doen twee jongeren hun best om mee te gaan in de wereld van de socials. Maar op een gegeven moment raken ze zichzelf kwijt. Dan ontdekken ze hoe belangrijk het is om jezelf te durven en te kunnen blijven. Dansers Manon Beernaert en Céline Procureur zijn te zien in deze voorstelling, die leerlingen aan het denken zet over social media, imago en identiteit. 

Tips

Ben je geïnteresseerd in meer voorstellingen over social media en identiteit voor het voortgezet onderwijs? Ook van Tranz is Schermtijd. Daarin gaat het over de vraag wat het betekent voor vriendschappen als je steeds maar op je telefoon zit. Ook de dansvoorstelling Is dit echt? behandelt de rol van social media en de online wereld in het leven van jongeren. 

Over Stichting Tranz

Stichting Tranz maakt sinds 2003 dansvoorstellingen voor de jeugd en brengt daarbij onderwerpen onder de aandacht die voor deze doelgroep interessant zijn. Dit doet Tranz in een voor kinderen en jongeren herkenbare taal, zodat de voorstellingen helemaal aansluiten op de doelgroep. Ook komen jongeren zo speels in aanraking met diverse dansstijlen. Daarnaast maakt Tranz in voorstellingen gebruik van andere creatieve disciplines en projectie. Een typische Tranz-voorstelling kenmerkt zich dan ook door dynamisch, verhalend en interdisciplinair te zijn. 

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans
  • Door: Tranz
  • Thema: social media, identiteit
  • Duur: 40 minuten
  • Opbouw: 90 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 200/250
  • Geschikt voor: leerjaren 1 en 2

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 3 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 2035 euro
  • 2 voorstellingen: 2326 euro
  • 3 voorstellingen: 3198 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Like you