Voorstelling No Excuses, No Limits

Redouan Ait Chitt reist als professioneel danser en spreker de hele wereld over om shows, workshops en lezingen te geven en mee te doen aan competities. En dat terwijl een carrière als danser voor hem niet de meest voor de hand liggende keuze was… In deze voorstelling neemt REDO (zijn artiestennaam) leerlingen mee in zijn bijzondere levensverhaal en visie. Met als uitgangspunt dat je je eigen grenzen kunt verleggen met de juiste houding, persoonlijke inzet én de moed om uit je comfortzone te stappen. 

‘No Excuses, no Limits’

Zonder medische verklaring werd REDO geboren met een korte rechterarm zonder ellebooggewricht, een totaal aan vijf vingers – twee aan zijn rechterhand en drie aan zijn linkerhand – geen rechterheup en een korter rechterbeen, dat is verlengd met een prothese. Met veel vallen en opstaan is hij erachter gekomen waar zijn passie ligt: dansen. Na deze show zal het motto dat hij de leerlingen meegeeft nog lang nagalmen in de gangen: ‘No Excuses, No Limits!’. 

Tips

Ben je op zoek naar meer inspirerende en motiverende voorstellingen voor leerlingen in het voortgezet onderwijs? In de voorstelling Empowermance neemt hiphopkenner Andy Ninvalle leerlingen mee in zijn verhaal over hoe je er zelf iets van maakt. Of neem een kijkje bij de voorstelling Spot van Amar & Michael over identiteit, keuzes maken en meer gemeen hebben dan je eerst dacht. 

Over REDO

Zijn ‘eigen-wijze’ houding, onuitputtelijke wilskracht en doorzettingsvermogen hebben ertoe geleid dat REDO inmiddels tot de top van de danswereld behoort. In 2019 won hij de meest prestigieuze dansprijs van Nederland, ‘de Zwaan’. In mei 2021 opende REDO de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans en voordracht
  • Door: REDO
  • Thema: empowerment en motivatie
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 60 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 240/300
  • Geschikt voor: alle leerjaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 1334 euro
  • 2 voorstellingen: 1734 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling No Excuses, No Limits