Voorstelling Sorry

Dans gecombineerd met humor, slagwerk én oosterse vechtkunsten als Karate, Tai Chi en Pencak Silat: dat vind je allemaal terug in de voorstelling ‘Sorry’. Deze voorstelling brengt de harde realiteit van onze moderne en soms egocentrische samenleving aan het licht, een samenleving waarin individuen vaak hun eigen belang boven dat van anderen stellen. De voorstelling is een commentaar op de impact van ons handelen op de mensen om ons heen én herinnert ons eraan wat het betekent om vriendelijk te zijn voor elkaar. 

Ober beleeft rampzalige dag

De leerlingen leven in deze voorstelling mee met een ober in een restaurant. Zijn koks hebben er geen zin in, en zitten hem behoorlijk dwars. Zijn klanten zijn onbeleefd en eisen al zijn aandacht op. Dan komt er onverwachts ook nog een inspecteur langs! Dit is misschien wel de meest rampzalige dag uit het leven van de ober. ‘Sorry’ is een humoristische voorstelling die laat zien dat ‘sorry’ zeggen soms niet genoeg is, dat er méér nodig is. De dansers nemen een kijkje in de keuken van de oosterse vechtkunsten en Percossa verdedigt zichzelf met pittig slagwerk. 

Tips

Krijgen jullie geen genoeg van dans? Maak je leerlingen blij met méér dans, zoals de indrukwekkende en wervelende voorstelling BreakSquad Cinema of de humoristische voorstelling The Match

Over Lonneke van Leth Dans

Lonneke van Leth Dans is een Haags dansgezelschap voor de jeugd dat produceert, presenteert, onderwijst en experimenteert. Met een eclectische dansstijl en pakkende verhalen, die humoristisch en in vlotte en eigentijdse bewerkingen worden verteld, weet het gezelschap jongeren op een toegankelijke manier bekend te maken met deze kunstdiscipline. Verwondering, verbazing, samen ontdekken en begrijpen, voorstellingen en workshops: jongeren beleven moderne dans. De multidisciplinaire producties sluiten aan bij hun belevingswereld, raken aan maatschappelijk relevante onderwerpen en nodigen uit tot openheid en reflectie.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans
  • Door: Lonneke van Leth Dans
  • Thema: omgaan met elkaar, gedrag
  • Duur: 40 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 150/240
  • Geschikt voor: leerjaren 1 t/m 2

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 3 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 3634 euro
  • 2 voorstellingen: 3634 euro
  • 3 voorstellingen: 4651 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Sorry