Examenvoorstelling Multiple Choice

Genre: Muziektheater
Artiest: Over Schapen Enzo
Duur: 40 minuten
Doelgroep: Examenleerlingen VMBO B/K/TL, HAVO, VWO en Gymnasium

Examenkandidaten staan voor veel grote keuzes. Studiekeuze, Thuis blijven wonen of op kamers. En: slagen of zakken.

Multiple Choice is een voorstelling met zang, korte scènes, filmbeelden, live muziek en interactie. Het daagt de leerlingen uit om na te denken over hun toekomst en keuzes en daar ook iets met elkaar over te delen.Deze voorstelling staat ook stil bij het afsluiten van een hoofdstuk: afscheid nemen van de middelbare school. Daarmee is het een terugblik en vooruitblik.

Multiple Choice is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een middelbare school. Maar telkens als we deze voorstellingen spelen op een andere middelbare school, maken we een aantal aanpassingen binnen de voorstelling, zodat het zoveel mogelijk aansluit bij de leerlingen van dat moment en dat niveau.

Deze voorstelling wordt zeer positief ontvangen bij leerlingen en leraren. Mede vanwege de snelle afwisseling van scènes en de herkenning. Door foto’s  van de school en de leerlingen zelf  wordt elke voorstelling persoonlijk gemaakt.

Over de artiest

Over Schapen Enzo maakt interactief muziektheater en bestaat uit Anneke Doest, Ilse Bevelander en Henk Doest. Ook maken zij voorstellingen op maat, waarbij de inhoud van de voorstellingen in nauwe
samenwerking met u wordt bepaald.

Aanvullende informatie

Deze voorstelling is geschikt voor maximaal 100 leerlingen.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@kleinkunstig.nl
fleur 2Siska Barthsjoerdwouter

    Meer informatie aanvragen