Examenvoorstelling Multiple Choice

Genre: Muziektheater
Artiest: Over Schapen Enzo
Duur: 40 minuten
Doelgroep: Examenleerlingen vmbo b/k/tl, havo, vwo en gymnasium
Titel: Examenvoorstelling Multiple Choice

Examenkandidaten staan voor veel grote keuzes . Wat gaan ze doen als vervolgstudie, blijven ze thuis wonen of gaan ze op kamers, hoe zal hun leven na school eruit zien? En, niet onbelangrijk: zullen ze slagen of zakken? De examenvoorstelling Multiple Choice gaat in op deze vragen en biedt zang, korte scènes, filmbeelden, live muziek en interactie. De voorstelling daagt de leerlingen uit om na te denken over hun toekomst en keuzes. Ze krijgen de uitnodiging om daar ook iets over te delen met elkaar. Multiple Choice staat ook stil bij het afsluiten van een hoofdstuk: afscheid nemen van de middelbare school. Daarmee is het een terugblik én een vooruitblik.

Opzet van de examenvoorstelling Multiple Choice

Multiple Choice is een voorstelling die is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een middelbare school. Het is ook een flexibele voorstelling. We kunnen de voorstelling aanpassen aan de middelbare school waar we die opvoeren. Zo zorgen we ervoor dat Multiple Choice optimaal aansluit bij de leerlingen van dat moment en het niveau.

De ontvangst van deze examenvoorstelling bij leerlingen en docenten is zeer positief. De snelle afwisseling van scènes werkt goed en houdt de aandacht vast. Ook vinden de leerlingen veel herkenning in de voorstelling. Door foto’s van de school en de leerlingen zelf te gebruiken, krijgt elke voorstelling een persoonlijk tintje.

De examenvoorstelling Multiple Choice is geschikt voor maximaal 100 leerlingen.

Over de artiesten

Over Schapen Enzo maakt interactief muziektheater en bestaat uit Anneke Doest, Ilse Bevelander en Henk Doest. Ook verzorgen zij voorstellingen op maat, waarbij zij de inhoud van de voorstelling in nauwe samenwerking met de opdrachtgever bepalen.

Tips

Benieuwd naar meer voorstellingen die we vanuit Kleinkunstig voor jouw school kunnen verzorgen? Voor met name de onderbouw is de hiphop-voorstelling East Side Crew heel geschikt. De voorstelling Maak je dromen waar met Jo de Rijck biedt inspiratie voor leerlingen van alle jaarlagen en niveaus.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@kleinkunstig.nl
Aimee-DabekaussenMei-Lin-Man-1Siska Barthsjoerd

    Meer informatie aanvragen