Kickstart op school!

Genre: Muziek en theater
Artiest: Tim van Esch en Erik Schurman
Duur: 45 minuten
Doelgroep: Leerlingen uit alle jaargangen en niveaus van het voortgezet onderwijs
Titel: Kickstart op school!

Geef de leerlingen aan het begin van het nieuwe schooljaar een boost met de muzikale voorstelling ‘Kickstart op school!’. Muzikanten Tim en Erik van de band Handsome Poets nemen de leerlingen mee langs keuzes voor de toekomst. Een nieuw schooljaar is leuk en ook altijd een beetje spannend. Zijn er veel nieuwe docenten? Wat gaat er allemaal gebeuren dit jaar? En welke dingen neem je jezelf voor die je graag zou willen doen dit jaar?

Tim en Erik geven mee aan de leerlingen dat ze niet alleen staan in hun onzekerheid. Je kunt altijd bij iemand terecht. Kickstart op school is een interactief, muzikaal en uitnodigend optreden dat de verwachtingen voor het schooljaar onder de loep neemt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor nieuwe docenten om zich voor te stellen.

Kickstart op school: leerlingen doen actief mee

Bijzonder aan ‘Kickstart op school!’ is dat de leerlingen direct invloed hebben op de voorstelling door te stemmen. Ze krijgen de meest uiteenlopende en ook onmogelijke dilemma’s voorgelegd: elke pauze een rondje wandelen of iedere dag één uur wiskunde? Wie is de aardigste docent van de school en verdient een serenade? Tim en Erik creëren met hun energie en oprechte aandacht een open sfeer waarin leerlingen zich prettig voelen. Iedereen krijgt zo een boost voor het nieuwe schooljaar en is er helemaal klaar voor. Kortom: dit is jullie Kickstart! 

De voorstelling is geschikt voor maximaal 125 leerlingen.

Over Tim en Erik

Tim van Esch en Erik Schurman zijn respectievelijk leadzanger en producent van de indiepopband Handsome Poets. Ze geven regelmatig voorstellingen op school en hebben veel ervaring met het inspireren en enthousiasmeren van leerlingen.

Tips

De voorstelling ‘Kickstart op school!’ kan goed gecombineerd worden met een Startdag. Dit is een dag vol inspirerende workshops waarmee je het schooljaar samen op een leuke, energieke en verbindende manier begint.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@kleinkunstig.nl
Charmaine Sinnema-HeyligerSiska Barthsjoerdwouter

    Meer informatie aanvragen