Tune in op school!

Geef jouw leerlingen een kick-start aan het begin van het schooljaar met de voorstelling Tune In! Muzikanten Tim en Erik van de band Handsome Poets geven de leerlingen mee dat ze er niet alleen voor staan en altijd bij iemand terecht kunnen. Tune in! is een interactief, muzikaal en uitnodigend optreden dat de verwachtingen op school onder de loep neemt. Verwachtingen voor het komende schooljaar, het leven na je middelbare schoolcarrière, verwachtingen over jezelf en de druk van de verwachting van anderen. Welke tune hoort daarbij?

Oprechte aandacht: iedereen doet mee!

Tim en Erik creëren met hun energie en oprechte aandacht een open sfeer waarin ze met de leerlingen een quiz spelen, een docent in het zonnetje zetten en herinneringen ophalen. Feitjes en weetjes over de school spelen daarin een belangrijke rol. Tim en Erik leggen verschillende situaties voor, aan de hand van een voorgesprek met de school. Bijzonder aan Tune in! is dat de leerlingen invloed hebben op de voorstelling door mee te praten. Iedereen doet mee, en krijgt een boost van deze voorstelling, zoals past bij een energieke ‘kick start’!

Voorstelling rond andere periode, zoals examens?

Deze voorstelling is ook te boeken voor een andere specifieke periode in het jaar, zoals het eindexamen of de kerstperiode. Met een echte Christmas Sing-a-Long is het een mooie manier om terug te blikken en vooruit te kijken. Maar er zijn ook andere invalshoeken denkbaar. Tim en Erik zorgen voor een voorstelling die aansluit bij jullie speciale moment. Zij ’tunen in’ op jullie wensen.

Tips

De voorstelling ‘Tune in!’ kan goed gecombineerd worden met een Startdag. Dit is een dag vol inspirerende workshops waarmee je het schooljaar samen op een leuke, energieke en verbindende manier begint. Ben je benieuwd naar andere muzikale voorstellingen op school? Kijk dan ook eens bij de voorstelling Mash Up!.

Over Tim en Erik

Tim van Esch en Erik Schurman zijn respectievelijk leadzanger en producent van de indiepopband Handsome Poets. Ze geven regelmatig voorstellingen op scholen en hebben veel ervaring met het inspireren en enthousiasmeren van jongeren.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

 • Genre: muziek en theater
 • Door: Tim van Esch en Erik Schuurman
 • Thema: kick start, kennismaken, verwachtingen
 • Duur: 45 minuten
 • Opbouw: 60 minuten
 • Max. groepsgrootte (school/theater): 125/250
 • Geschikt voor: alle leerjaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 4 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

 • 1 voorstelling: 1780 euro
 • 2 voorstellingen: 2155 euro
 • 3 voorstellingen: 2530 euro
 • 4 voorstellingen: 2905 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Tune in op school!