Voorstelling Exclusief, Inclusief

In deze liedjesvoorstelling voor leerlingen van alle leerjaren staat singer-songwriter Wendy Moore samen met gitarist/bassist Jamie de Groot op het podium. Zij brengen liedjes die Wendy zelf geschreven heeft, en die overal indruk maken. Liedjes die gaan over haar jeugd en haar coming out. Maar niet alleen en expliciet daarover. Het zijn vooral teksten waar veel leerlingen zich in zullen herkennen, die gaan over opgroeien en worden wie je bent. 

Eigen werk en ‘statement-songs’

Naast het eigen werk komen ook ‘Queer-covers’ voorbij. Denk aan bekende nummers zoals ‘statement-songs’ van Katy Perry (‘I kissed a girl’) en Lady Gaga (‘Born This Way’). Wendy en Jamie spelen de nummers helemaal, en geven alle liedjes een introductie mee zodat de leerlingen extra duiding krijgen. Ook loopt er bij sommige liedjes een tekstvideo mee om het verhaal nog meer binnen te laten komen. 

Tips

Benieuwd naar het overige aanbod van muziek- en theatervoorstellingen? Kijk bijvoorbeeld eens bij Zeven zeeën, zeven zoenen, een vrolijke interactieve voorstelling over verliefdheid (en méér) voor leerlingen uit de eerste leerjaren. De voorstelling ’t Is stil aan de overkant gaat over twee beste voetbalvrienden, van wie één ontdekt dat hij homo is. Hoe is dat voor hemzelf, en hoe gaat zijn vriend daarmee om?

Over Wendy Moore en Jamie de Groot

Wendy Moore is een singer-songwriter uit Zandvoort. Met een eigen sound en onderliggende diepere teksten, wil ze haar publiek raken en inspireren. In 2022 tekende ze bij het label Zip Records. Jamie de Groot is gitarist/bassist, geboren op Aruba en getogen in Bergen op Zoom. Wendy en Jamie kennen elkaar al lang. Samen vormen ze een uniek duo dat zelf geschreven akoestische muziek combineert met bekende covers waaraan ze een eigen draai geven.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: muziek (singer-songwriter)
  • Door: Wendy Moore en Jamie de Groot
  • Thema: inclusiviteit
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 60 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 120/150
  • Geschikt voor: alle leerjaren

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Exclusief, Inclusief