Voorstelling Je hart weet de weg

Wat doe je als je een grote droom hebt? Hoe ga je daar achter aan? Hoe ga je om met tegenslagen en dieptepunten? Hoe overkom je persoonlijke grenzen? En wat als je al denkt gekozen te hebben voor je toekomst en je krijgt een nieuwe droom? Hoe start je dan helemaal opnieuw? In deze speciaal voor scholen gemaakte voorstelling nemen singer-songwriter Wendy Moore en haar gitarist Jamie de Groot de leerlingen mee op een muzikale reis langs hun dromen.

Live Muziek, levensverhaal

Ooit had Wendy de droom om een wereldster te worden in paardrijden. Wat maakte dat ze toch liever popster wilde worden? Wendy vertelt haar persoonlijke verhaal over het ontdekken van haar dromen, het overwinnen van stevige obstakels en het omgaan met de verwachtingen van anderen. De nummers van Wendy zijn inmiddels te horen op 3FM, NPO2, en Veronica. Ze is dus op weg naar het worden van een gearriveerde artiest. Hoe veranderde haar olympische droom, naar de droom om als independent artiest in een volle zaal in de Patronaat te staan? In een voorstelling waarin ze haar eigen verhalen en muziek al leidraad neemt, gaat ze in interactie met de leerlingen zoeken naar hoe zij hun eigen dromen kunnen ontdekken en volgen.

Tips

Benieuwd naar het overige aanbod van muziek- en theatervoorstellingen? Kijk bijvoorbeeld eens bij Zeven zeeën, zeven zoenen, een vrolijke interactieve voorstelling over verliefdheid (en méér) voor leerlingen uit de eerste leerjaren. De voorstelling ’t Is stil aan de overkant gaat over twee beste voetbalvrienden, van wie één ontdekt dat hij homo is. Hoe is dat voor hemzelf, en hoe gaat zijn vriend daarmee om?

Over Wendy Moore en Jamie de Groot

Wendy Moore is een pop-rock singer-songwriter uit Zandvoort. Met een eigen sound en gevoelige teksten wil ze haar publiek raken en inspireren. Jamie de Groot is gitarist, geboren op Aruba en getogen in Bergen op Zoom. Wendy en Jamie kennen elkaar al lang en zijn beste vriendinnen. Samen vormen ze een uniek duo dat Wendy’s zelfgeschreven muziek combineert met een inspirerend verhaal.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: muziek (singer-songwriter)
  • Door: Wendy Moore en Jamie de Groot
  • Thema: dromen volgen
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 60 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 100/100
  • Geschikt voor: alle leerjaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 1540 euro
  • 2 voorstellingen: 2307 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Je hart weet de weg