Voorstelling No Story, Just Life

‘No Story, Just Life’, het levenswerk van Georgios Lazakis in samenwerking met Izak Boom, is een dynamische muziektheaterproductie waarin Georgios’ levensverhaal tot uitdrukking komt via persoonlijke nummers. Een reeks try-out optredens heeft recent plaatsgevonden op diverse locaties, waaronder podia en scholen. Binnenkort verschijnt het gelijknamige album dat de hoogte- en dieptepunten, alsook de meest intense momenten van zijn leven in muziek vangt.

‘Griekenland; daar ligt de geschiedenis. In Nederland ligt de toekomst.’

Hoe gaat het verhaal van de eerste generatie arbeidsmigranten uit de jaren 60/70? Naast Grieken, werden ook Italianen en Spanjaarden als de eerste Europeanen naar Nederland gehaald om te komen werken, toch?

Dit is het verhaal van de eerste golf arbeidsmigranten die in de jaren zestig en zeventig uit Griekenland, maar ook uit Italië en Spanje, naar Nederland kwamen voor werk.

Georgios, als kind van migranten, werd thuis ondergedompeld in de Griekse cultuur, terwijl hij buitenhuis opgroeide met de Nederlandse. De kansen die meer dan een halve eeuw geleden aan migranten werden geboden, worden nu door hun nakomelingen aangegrepen, inclusief Georgios. Hoewel hij in zijn jeugd vergelijkbaar productiewerk verrichtte als zijn voorouders, koesterde hij de droom om muziek te maken en samen te werken met zijn muzikale helden.

Op het hoogtepunt van je carrière, na het winnen van een talentenjacht en het verwerven van nationale bekendheid met een succesvolle groep, net na het uitbrengen van je debuutalbum en het spelen van je eigen geweldige show, sta je op het punt om internationaal door te breken… Maar dan… neemt het leven een onverwachte wending.

‘No Story, Just Life’ is het ontroerende verhaal van Georgios’ persoonlijke ontwikkeling en de emotionele reis van vier generaties.

Tips

Benieuwd naar meer inspirerende voorstellingen uit ons aanbod? Kijk dan ook eens bij Empowermance van Andy Ninvalle. Of de muzikale voorstelling Het is geen wedstrijd van Piepschuim.

Over

Georgios Lazakis gelooft in de verbindende kracht van muziek. Hij zet zich in voor de ontwikkeling van zelfvertrouwen bij jongeren. Als veelzijdig kunstenaar – rapper, dichter, muziekproducent en oprichter van de School of HeART Knocks – brengt hij mensen samen door muziek, educatieve workshops, inspirerende lezingen en kunst. Hij stond in de Kleurrijke Top 100, een erelijst van toonaangevende figuren in Nederland.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

 • Genre: Muziektheater
 • Door: Georgios Lazakis en Izak Boom
 • Thema: motivatie en zelfontwikkeling
 • Duur: 50 minuten
 • Opbouw: 60 minuten
 • Max. groepsgrootte (school/theater): 120/200 leerlingen
 • Geschikt voor: alle leerjaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 4 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

 • 1 voorstelling: 2000 euro
 • 2 voorstellingen: 3067 euro
 • 3 voorstellingen: 4000 euro
 • 4 voorstellingen: 4800 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling No Story, Just Life