Voorstelling Piepschuim breekt de tent af

Wie moet ik volgen, en wie niet? En: moet ik überhaupt iets of iemand volgen? ‘Piepschuim breekt de tent af’ is muzikaal theater in een wel heel bijzondere omgeving waar de energie vanaf spat. 

Cowboyverhalen als rode draad

Hoewel in deze voorstelling verschillende thema’s voorbijkomen, vormen ‘cowboyverhalen’ de rode raad. Wat geloof ik wel? Wat geloof ik niet? De intensiteit, energie en aansprekende inhoud van ‘Piepschuim breekt de tent af’ zorgen voor een even verrassende als unieke ervaring voor zowel leerling als docent. Elke voorstelling in de tipi past in een lesuur, en Piepschuim kan per dag tot 5 keer ‘de tent afbreken’ voor 60 leerlingen. 

Tips

Zoek je meer muzikale voorstellingen voor het voortgezet onderwijs? Het aanbod is breed en divers! Lees bijvoorbeeld eens verder bij de voorstelling Willem Junior, waarin muziek en geschiedenis samenkomen. Of gooi het over een heel andere boeg en breng je leerlingen in beweging met Raps ’n Taps.

Over Piepschuim

De muzikale theatergroep Piepschuim bestaat uit taalfilosoof, liedjesschrijver en zanger Cor Burger, bassist Jacco Westeneng en saxofonist Robbert Koekoek. Ooit begonnen ze als band en wonnen zelfs een Gelderse voorronde van de Grote Prijs van Nederland, maar inmiddels voelen ze zich helemaal thuis in het theater. Ze vertalen de actualiteit naar verrassend muzikaal theater. Hun voorstellingen zijn tegelijkertijd scherpzinnig, grappig én toegankelijk.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: muzikale theatervoorstelling in een tipi
  • Door: Piepschuim
  • Thema: ‘wat geloof ik wel, wat niet?’
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/geen theater): 300 (5 voorstellingen met 60 leerlingen)
  • Geschikt voor: alle leerjaren

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 5 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 of 2 voorstellingen: 2558 euro
  • 3, 4 of 5 voorstellingen: 2631 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@kleinkunstig.nl

Informatieaanvraag
Voorstelling Piepschuim breekt de tent af